Licitaţia pentru vânzarea peluzei stadionului din Bistriţa, amânată din lipsă de oferte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Licitaţia pentru vânzarea peluzei clubului Gloria Bistriţa pe care a fost pus sechestru din cauza datoriilor pe care acesta le are faţă de bugetul de stat a fost amânată, joi, din lipsă de oferte.

Administraţia Finanţelor Publice (AFP) Bistriţa, autoritatea care a organizat licitaţia, a anunţat, joi, că nimeni nu a cumpărat caietul de sarcini, motiv pentru care licitaţia nu s-a putut ţine joi, la ora 12.00, aşa cum se anunţase iniţial. Potrivit datelor publicate pe site-ul Autorităţii Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), statul a cerut 1,17 milioane de lei plus TVA pentru peluza stadionului ACF Gloria 1922 Bistriţa construită din fundaţii izolate sub stâlpi din beton armat, gradene şi planşee din beton armat.

Capacitatea peluzei este de 2.151 scaune, încapările de sub peluză în suprafaţă de 322,50 de metri pătraţi sunt executate din pereţi din zidărie din blocuri de beton, cu finisaje specifice clădirilor sportive, cu utilităţi: iluminat electric, apă, instalaţii de încălzire centrală.

Pentru pasarela de acces la peluză, ANAF a cerut 33.200 de lei plus TVA. Aceasta are o lungime de 21 de metri şi 3,5 metri lăţime şi este construită din profile laminate cu calea de circulaţie din plăci de beton.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite