Levy: "Mai întâi formăm o echipă, apoi luăm titlul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Levy (stânga) a preluat Steaua  luna trecută
Levy (stânga) a preluat Steaua luna trecută

Antrenorul Stelei, Ronny Levy, ştie ce are de făcut la noua sa echipă, acolo unde mai întâi trebuie să organizeze jocul, apoi să se gândească la trofee.

Cu un lot schimbat pe jumătate, primul obiectiv al roş-albaştrilor este să joace un fotbal de calitate.

"Jucătorii ştiu deja ce vreau de la ei, am reuşit să ne cunoaştem mai bine şi progresăm uşor-uşor atît din punct de vedere fizic, tehnic, cît şi tactic. Steaua şi-a propus mereu titlul, trebuie mai întîi să formăm o echipă şi apoi vor veni şi rezultatele. Eu cred că trebuie să ne concentrăm mai mult pe joc, pe tactică. Eu vreau ca echipa să devină din ce în ce mai organizată. E mai greu să se vadă asta în primele 2-3 meciuri, dar se va vedea progresul pe parcurs", a spus Levy pentru Dolce Sport.

Steaua a plecat în această dimineaţă în cel de-al doilea stagiu de pregătire al verii, tot în Austria, unde va disputa meciuri amicale cu echipele FC Krasnodar, Hajduk Split şi Bursaspor. Ultimul amical al Stelei va avea loc pe 13 Iulie cu Ajax Amsterdam. Din lotul ros-albaştrilor fac parte şi patru jucători de la Steaua II: Cojocaru, Bejan, Lupu şi Iulian Roşu, informează Prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite