Levy, dorit la naţionala Israelului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul pierdut de naţionala Israelului acasă, contra Greciei, scor 0-1, a agitat destul de mult apele la Tel Aviv. Întrucât şansele de a mai prinde barajul pentru Euro 2012 sunt aproape nule în acest moment, oficialii federaţiei se gândesc deja să-l demită pe selecţionerul Luis Fernandez.

Pe lista cu posibili înlocuitori se află, cu şanse reale, şi antrenorul Stelei, Ronny Levy, pe lângă nume ca Avram Grant şi Eli Guttman. Antrenorul în vârstă de 45 de ani ar fi tentat să dea curs acestei oferte, pentru că i-ar permite să petreacă mai mult timp în compania familiei sale, care a rămas în „Ţara Sfântă".

Soţia sa, Sima, este cântăreaţă şi o fostă Miss Israel, iar cei doi au împreună trei copii: doi băieţi, Omer şi Tamir, respectiv o fată, Lior. În plus, antrenorul este dezamăgit de conflictele pe care le-a avut în ultima vreme cu Mihai Stoica, dar şi de faptul că nimeni din cadrul clubului Steaua nu i-a luat apărarea în problema litigiului pe care-l are cu fosta sa echipă, Beitar Ierusalim.

Bălan, „ofertat" de Galamaz şi Brandan

Mijlocaşul Sportului Studenţesc, Tiberiu Bălan, susţine că în cel mult o săptămână va părăsi echipa din Regie. „Au fost nişte zvonuri cu privire la un transfer la Steaua. Eu n-am vorbit decât cu Galamaz şi cu Brandan. Ei tot spun: «Hai la Steaua, hai la Steaua»", a povestit mijlocaşul de 30 de ani. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite