Levy, criticat dur după eşecul din Supercupă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Ronny Levy a fost criticat de către fostul agent FIFA Ioan Becali, care a spus că tehnicianul este prea slab pentru un club ca Steaua.

Jocul slab al roş-albaştrilor în Supercupa României, meci pierdut cu 0-1 în faţa Oţelului, l-a determinat pe vărul lui Becali să acuze antrenorul şi nu jucătorii pe care îi consideră printe cei mai buni din ţară.

"Antrenorul nu-mi dă optimismul necesar în ceea ce priveşte viitorul Stelei. Ronny Levy nu-mi spune absolut nimic. Pentru mine, Levy este un antrenor precum Ciobotariu, un antrenor şi nimic mai mult. Să nu-mi spuneţi că Steaua nu are echipa! Steaua are jucători, este între primele trei ca lot! La Oţelul  s-a văzut că au un om pe margine care le dă indicaţii, care şi-a pus amprenta. Stelei îi trebuie un antrenor cu explozie, un tip ca Mourinho, păstrând proporţiile", a spus Giovani la gsptv.

În schimb, Levy este, se pare, foarte nemulţumit că, deşi perioada de pregătire s-a terminat, nu are încă la dispoziţie atacanţii pe care şi-i doreşte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite