Levy: „Probabil, Unirea se va desfiinţa la anul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înaintea meciului cu Hajduk Split, antrenorul israelian vorbeşte despre un viitor sumbru al echipei pe care o va părăsi la 26 august, după cele două partide din playoff-ul Ligii Europa. Unirea joacă azi prima manşă din playoff-ul Ligii Europa cu Hajduk Split, dar moralul ialomiţenilor este la pământ.

Tehnicianul israelian Ronny Levy a mimat optimismul pe Aeroportul „Henri Coandă", dar se putea vedea că nici el nu crede într-o minune în „dubla" cu formaţia care a eliminat deja Dinamo.

„În general, sunt încrezător când e vorba de fotbal şi cred foarte mult în potenţialul Unirii. Totuşi, realist vorbind, suntem într-o situaţie dificilă, mai ales că Hajduk Split e o echipă bună. În ultima discuţie cu domnul Bucşaru am decis să rămân doar pentru aceste două meciuri şi apoi să părăsesc Unirea", a spus Levy.

Acesta a confirmat apoi ceea ce exista până acum doar la nivel de zvon. "Nu ştiu ce se va întâmpla după plecarea mea, dar, din ce am vorbit cu domnul Bucşaru, am înţeles că vor fi vânduţi mulţi jucători. Principalul obiectiv este ca echipa să supravieţuiască până la finalul sezonului şi poate atunci se va desfiinţa", a adăugat tehnicianul ialomiţenilor.

Nici jucătorii nu sunt mai optimişti. "La Split va fi o deplasare grea, mai ales că în ultimul timp nu reuşim să marcăm. Ne afectează problemele de la club, se vede prin rezultate că moralul e scăzut. Dacă vor pleca şi jucători, se poate spune că Unirea Urziceni începe să se destrame", a afirmat mijlocaşul Sorin Paraschiv.

Patru jucători la Astra

Surse din cadrul clubului au anunţat că Galamaz, Bilaşco, Fernandes şi Marinescu vor pleca la Astra Ploieşti în cazul în care Unirea nu se va califica în grupele Ligii Europa. Tranzacţia s-ar realiza în contul unei datorii pe care patronul Urziceniului, Dumitru Bucşaru, o are faţă de omologul său de la Astra, Ioan Niculae.

Hajduk Split

Pentru Hajduk, meciurile cu Unirea sunt considerate printre cele mai importante din ultimii ani. "Vrem 30.000 de oameni în tribune şi o atmosferă ca la meciul cu Dinamo", au spus oficialii croaţi.

Portarul titular, Danijel Subasici, este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene şi va fi înlocuit cu neexperimentatul Radosevici (21 de ani).

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite