Levi: "Steaua are o istorie extraordinară!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meme (dreapta) îi pregăteşte scaunul de la Steaua lui Levy
Meme (dreapta) îi pregăteşte scaunul de la Steaua lui Levy

Roni Levi a aterizat în România în acestă dimineaţă. Antrenorul israelian a fost aşteptat la aeroport de managerul Stelei, Mihai Stoica. Cei doi s-au văzut apoi la Palat cu Gigi Becali, unde au oferit câteva declaraţii.

"Mihai Stoica m-a sunat să mă întrebe dacă vin la Steaua, i-am spus că vreau, ştiu jucătorii, ştiu echipa. Steaua are o istorie extraordinară, sper ca viitorul la fel. Ştiu foarte bine fotbalul românesc. Sper să facem treabă bună aici. Steaua e un club care îşi doreşte titlul şi sper ca în acest sezon să câştigăm campionatul. Îmi place să vad în jocul echipei ceea ce lucrez la antrenamente, cu muncă multă sper să facem treabă bună aici. Sunt un antrenor organizat", a spus Roni Levi.

"Cariera lui Roni Levi îl recomandă pentru un club galonat ca Steaua. A cucerit titluri, a avut o experienţă reuşită la Unirea Urziceni şi a salvat o echipă, Beitar, care se afla într-o situaţie dificilă. Fotbalul pe care îl preferă Roni Levi este cel pe care îl căutăm şi noi la Steaua", a spus MM la conferinţă.

Roni Levi, în vârstă de 44 de ani, fost internaţional israelian, a antrenat, între 2003 şi 2008, echipa Maccabi Haifa, iar în turul ediţiei 2009/2010 pe Maccabi Petah Tikva. Cu Levi la conducerea tehnică, Unirea Urziceni a încheiat sezonul 2009/2010 al Ligii I pe locul doi, obţinând calificarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite