Grozavu: "Nu pot să cred ce se întâmplă în această Comisie de Disciplină"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Leo Grozavu (Foto: Bârfa de Iaşi)
Leo Grozavu (Foto: Bârfa de Iaşi)

Managerul general al clubului CSMS Iaşi, Leontin Grozavu, a declarat că numai în România se poate să pierzi deşi ai dreptate, după ce Comisia de Disciplină a respins apelul prin care ieşenii cereau să câştige la "masa verde" partida cu FC Snagov.

CSMS Iaşi a reclamat faptul că FC Snagov a folosit patru jucători extra-comunitari, lucru interzis de regulament.

"Numai în România se putea întâmpla aşa ceva. Nu pot să cred că după ce ne-au amânat de patru ori, Comisia de Disciplină ne-a respins recursul. De ce le-a trebuit atâta timp?! Ce era aşa greu să demonstrezi că un jucător are sau nu cetăţenie română? De-abia aştept să văd care este motivaţia acestei decizii", a spus Grozavu.
Oficialul formaţiei ieşene a mai adăugat că va face apel la această hotărâre, fiind convins că are dreptate: "Ne vom adresa Comisiei de Apel, pentru că ştim că avem dreptate. Nu se poate să nu avem câştig de cauză".

La jumătatea lunii septembrie, oficialii clubului CSMS Iaşi au depus un memoriu la Federaţia Română de Fotbal, prin care au cerut să câştige la "masa verde" partida cu FC Snagov, deoarece gazdele au folosit patru jucători extra-comunitari, portarul israelian Baruch, brazilienii Adriano şi Santiago Alex şi nigerianul Ibekwe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite