Leo Grozavu a umplut de sânge un jucător ieşean. Vezi explicaţia halucinantă a managerului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Leo Grozavu (Foto: Bârfa de Iaşi)
Leo Grozavu (Foto: Bârfa de Iaşi)

Managerul lui CSMS Iaşi, Leo Grozavu, şi-a pedepsit dur un jucător pentru că acesta n-a avut o atitudine cuviincioasă faţă de el la un antrenament. Victima se numeşte Narcis Bădic şi s-a ales cu nasul spart.

Primul care a ales să spargă tăcerea şi să facă public acest incident nedemn de un fotbal civilizat, a fost chiar căpitanul echipei, Claudiu Tudor. "Sînt mîhnit de ceea ce s-a întîmplat. Am vrut să iau atitudine încă de luni, însă colegul meu nu m-a lăsat, spunindu-mi că-i este frică. Nu mă așteptăm la așa ceva. Jucătorul a fost lovit de Leo, a ieșit plin de sînge, spunindu-mi <Lasă-mă să plec, că mi-a spart nasul!>", a afrimat Tudor.

"Agresorul" Leo Grozavu a avut şi el o explicaţie, dar care mai mult i-a enervat pe cei implicaţi, decât să-i calmeze. "Vreau să nu fie tensiune înaintea meciului cu Dunărea Galați. A fost un incident, care credeam că s-a rezolvat, pentru că mi-am cerut scuze. A greșit și jucătorul, care nu a fost respectuos, am greșit și eu, însă voi da detalii zilele următoare. Nu știu dacă a fost o lovitură", a afirmat fostul jucător al Ceahlăului Piatra Neamţ.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite