Lemnaru vrea să îşi îngenuncheze fosta echipă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După doi ani şi jumătate petrecuţi la Dinamo, atacantul Universităţii Cluj, Valentin Lemnaru (26 ani), vrea să uite de trecutul său şi este gata să dea lovitura tocmai în "Ştefan cel Mare", peste două etape.

Un an i-a fost suficient lui Vali Lemnaru, omul cu golul în victoria de la Urziceni, să se transforme din "câine" în... dresor de câini. Ieri, atacantul "şepcilor roşii" a început deja pregătirea meciului de vinerea viitoare, cu Dinamo, din "Ştefan cel Mare". Nu cu exerciţii specifice sub comanda lui Marian Pană, ci printr-o vizită la un centru de dresaj canin din Cluj. Unde s-a descurcat de minune, reuşind să pună patrupedele cu botul pe labe. "E frumos să te înţelegi cu câinii, mai ales că sunt înţelegători. Sper să fiu un dresor bun şi cu Dinamo şi să câştigăm acel meci", a mărturisit atacantul, după care a vorbit şi despre propria experienţă de "câine... roşu".

"Dinamo a trecut"

"Am avut o experienţă plăcută la Dinamo, dar a trecut. Acum sunt aici şi, asemeni celorlalţi colegi cu trecut dinamovist, nu ne gândim decât să ne facem treaba cât mai bine. Ne gândim să ducem echipa pe locurile 8-12, acesta este obiectivul nostru, nu evitarea retrogradării", a mai dezvăluit Lemnaru, fără să uite de vizita Oţelului, duminică, la Alba Iulia. "Nu ne va fi uşor. Oţelul n-a primit niciun gol, dar şi noi avem moral bun şi trebuie să câştigăm", a încheiat atacantul, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite