Legitimaţi la o echipă care nu mai există!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacian Varga (25 de ani) şi Tibi Bălan (29 de ani)
Dacian Varga (25 de ani) şi Tibi Bălan (29 de ani)

Varga şi Bălan au primit acceptul LPF de a juca pentru Rapid doar după ce ambii jucători au semnat contracte de joc cu un „satelit“ al giuleştenilor, desfiinţat de un an. Oficialii Stelei, dar şi cei ai lui Dinamo vor contesta tranzacţia. Copos este liniştit şi spune că cei doi pot juca chiar azi contra Timişoarei (20.30, Antena 1).

George Copos e diabolic. Pentru că perioada de transferuri în Liga I s-a încheiat în urmă cu câteva zile, patronul Rapidului i-a legitimat ieri pe Dacian Varga şi pe Tibi Bălan la o echipă- satelit a Rapidului din Liga a IV-a, care însă a fost desfiinţată în urmă cu un an! „Vă asigur că regulamentul le permite lui Varga şi lui Bălan să fie pe teren în meciul cu FC Timişoara", a spus, ieri, Copos.

Cum a reuşit patronul giuleştenilor să-i transfere pe cei doi „studenţi"? Le-a făcut contracte de amatori şi i-a legitimat ieri la Asociaţia Municipală de Fotbal Bucureşti la Rapid III (Liga a IV-a). Pentru că, la nivelul judeţean, transferuri se mai pot face până astăzi.

Cu ştampila de la AMFB, pe carnetele de joc, oficialii clubului din Grant au primit şi de la Liga Profesionistă de Fotbal dreptul ca Varga şi Bălan să aibă voie să evolueze şi pentru prima echipă a alb-vişiniilor!

Mutarea făcută de George Copos pare însă una extrem de complicată, iar cluburile din Liga 1 vor face tot posibilul să conteste aceste transferuri, deoarece se poate crea un precedent în fotbalul românesc.

Dinamo şi Steaua sunt gata să-i conteste

De altfel, din acest motiv, George Copos a evitat până acum să-i prezinte oficial pe cei doi jucători la Rapid. Dinamo şi Steaua sunt gata să conteste această tranzacţie. Iar responsabili pot fi găsiţi oficialii de la Asociaţia Municipală de Fotbal Bucureşti, care au vizat carnetele de joc. Şi Rapid va avea de suferit, în condiţiile în care echipa pe care Varga şi Bălan au fost legitimaţi nu mai există.

Varga e de judeţ, dar câştigă 100.000 de euro!

Dacian Varga e cel mai bine plătit jucător amator din România. Acesta va încasa până în vară 100.000 de euro!

„Ce, joacă la Real Madrid?!", s-a mirat antrenorul Nae Manea, când a auzit de salariul lui Varga. Tibi Bălan va încasa până la sfârşitul sezonului 60.000 de euro. Iniţial, George Copos i-a oferit un contract cu 10.000 de euro mai puţin, însă acesta a refuzat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite