Le-au tăiat bonurile de masă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostele glorii dinamoviste nu mai primesc ajutorul lunar de 150 de lei pe care acţionarii îl ofereau din partea sponsorului Carrefour. Printre cei care au fost afectaţi sunt şi marii jucători sau antrenori care au activat în „Ştefan cel Mare” de-a lungul timpului, ca Angelo Niculescu, Ion Nunweiller sau Titi Frăţilă.

Până acum, conducătorii „câinilor" au fost întotdeauna atenţi faţă de oamenii care au servit clubul. Însă, problemele financiare s-au acutizat şi întreg personalul a fost afectat. Astfel, fostele glorii roş-albe au primit o veste neplăcută din partea dinamoviştilor: nu le mai oferă bonurile de masă în valoare de 150 de lei, tichetele fiind valabile în centrele Carrefour, firmă ce sponsorizează Dinamo. „Erau un ajutor pentru noi, că şi aşa avem pensiile mici. Au mai fost probleme mai demult, dar pentru scurt timp. Anul ăsta, nu ne mai dau nimic şi au trecut deja atâtea luni", s-au plâns fostele glorii.

Primesc doar invitaţii la meciuri

Totuşi, jucătorii care au făcut legendă în tricoul lui Dinamo mai beneficiază de un mic avantaj. „Avem invitaţii la tribuna oficială pentru partidele care se joacă în Ştefan cel Mare şi primim câte un telefon din partea celor de la club de Sărbători sau când e ziua de naştere", au mai explicat foştii „câini". Treptat, numărul celor care primeau ajutorul financiar a scăzut. Dacă în anii trecuţi pe listă erau 14 persoane, acum rămăseseră doar câţiva beneficiari, printre care Angelo Niculescu, Ion Nunweiller sau Titi Frăţilă. În plus, valoarea tichetelor scăzuse cu 25 de lei, după ce în 2009 erau echivalentul a 175 de lei. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite