Lazăr: "Au vrut să mă dea la Dinamo!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acuzat de Şumudică după meciul cu Galaţi că s-a dat lovit şi că refuză un nou contract pentru ca a semnat cu Dinamo sau CFR, Costin Lazăr a reacţionat la adresa antrenorului. 

"Eu am vrut un contract pe patru ani, ei mi-au dat unul pe trei ani. Eu le-am spus că sunt de acord şi cu o înţelegere pe trei ani, dar că vreau bani mai mulţi la semnătură. Nu este adevărat că mi-au oferit 900.000 de euro pentru trei ani, dacă era aşa, acum o semnam.

Prefer să nu-i răspunde domnului Şumudică. Discuţia a pornit de la meciul cu Galaţi, că nu am fost cu capul la meci şi că am cerut schimbarea, dar eu am avut probleme medicale, mă durea piciorul. Eu am cerut să fac RMN-ul, să văd ce am la picior. Nu l-a cerut nici Marius Şumudică, nici medicul echipei.

De câte ori am intrat, am dat totul. Acum văd că se pune la îndoială onestitatea mea, dar dacă ne uităm în spate, nu cred că le-am dat motive. Cert este că eu am fost un pic reticient faţă de Rapid, pentru că eu ştiu că atunci când a venit o nouă conducere, Rapid a vrut să scape de mine, să mă dea la DInamo la schimb cu alţi jucători. Eu chiar m-am supărat atunci.

Au fost echipe care m-au ofertat, dar din ţară nu mă interesează nicio echipă. Au spus că am semnat cu Dinamo sau CFR doar ca să pună presiune pe mine şi să semnez. Nu vreau să spun mai multe, nu vreau să stric atmosfera în vestiar. Chiar dacă semnam prelungirea, nu cred că aş fi fost în stare să joc cu Dinamo, din cauza lucrurilor care s-au spus îmn ultima vreme", a declarat Costin Lazăr la DigiSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite