Lazăr: "Nu mă mai întorc la Rapid"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lazăr ameninţă că nu va mai reveni la echipă în iarnă
Lazăr ameninţă că nu va mai reveni la echipă în iarnă

Căpitanul giuleştenilor ameninţă că nu se va mai prezenta la reunirea lotului, programată la 11 ianuarie 2010, din cauza faptului că nu şi-a primit banii din luna septembrie. De partea cealaltă, patronul George Copos îl contrazice şi spune că Lazăr a primit mereu banii în avans.

Sunt total nemulţumit de ce se întâmplă la club. M-am săturat! Nu mai rezist în situaţia asta şi am decis să nu mă mai întorc la Rapid”, afirmă căpitanul, aflat în vacanţă cu familia:

image

Nu ne-am primit banii din septembrie. Ne deranjează şi această incertitudine a vănzării clubului. Toate aceste scandaluri au apăsat pe umerii echipei, care s-a dăruit foarte mult în acest tur de campionat şi a obţinut un loc excelent în clasament”.

Lazăr crede că Nae Manea nu trebuia înlăturat: „Noi am muncit mult şi ne-am dorit să fie linişte la echipă indiferent dacă ne primim banii sau nu. Am tăcut din gură, dar acum s-a umplut paharul. Nu suntem de acord cu schimbarea antrenorilor, noi vrem să avem continuitate, iar acum am rămas şi fără Nae Manea.”, a mai spus Lazăr.

Copos: „Lazăr a primit 48.000 de euro în avans”

Patronul alb-vişiniilor, George Copos, susţine că Lazăr ar trebui să fie printre ultimii jucători care se revoltă împotriva conducerii deoarece este singurul fotbalist căruia i s-au achitat în avans drepturile salariale. „Lazăr ar trebui să vorbească cel mai puţin, pentru că este singurul jucător care a luat bani în avans. In luna septembrie el a primit 48.000 de euro, aşa că e ultimul care ar trebui să vorbească”, a replicat Geoge Copos.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite