Laurenţiu Rus: "Intervenţiile lui Bălgrădean ne-au scos cu Voinţa şi cu CFR Cluj"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Rus
Laurenţiu Rus

Chiar dacă nimeni nu le dădea nicio şansă la începutul campionatului, Dinamo este liderul Ligii I după 14 etape, având două puncte peste echipa de pe locul secund, Rapid.

Omul care a fost reprofilat pentru înlocuirea lui Gabi Torje, Laurenţiu Rus, a explicat ce anume a produs această renaştere a echipei din Ştefan cel Mare.

"Liviu Ciobotariu e cel mai important om pentru ceea ce se întâmplă acum la Dinamo. Nu avem nişte reguli spartane, dar şi aici a reuşit să se impună şi a adus liniştea în grup.

Portarii lui Dinamo au fost mereu în formă, dar meritul lui Bălgrădean e imens. Problema trebuie să fie privită însă şi în ansamblu. Primul care face faza defensivă acum la Dinamo este Marius Niculae. Domnul Ciobotariu a lucrat forte mult la asta şi asta se vede. Am eliminat din gândul adversarilor ideea de a ne da gol. Intervenţiile lui Bălgrădean ne-au scos cu Voinţa şi cu CFR Cluj", a mai spus Laurenţiu Rus la "Ora de Prosport", emisiune moderată de Dan Filoti.

Suporterii s-au îndepărtat în ultimul timp de echipă, dar jucătorii speră ca fanii să umple stadionul la derby-ul cu Steaua.

"Noi îi aşteptăm pe cei din peluză, chiar dacă au avut câteva divergenţe cu cei din conducere. Avem un lot care se luptă pe teren, poate nu este la fel de tehnică ca în alţi ani, dar formăm un grup unit şi jucăm orice meci la victorie." a mai spus Rus.

Rus a povestit şi perioada în care evolua pe banda dreaptă alături de Gabi Torje, conform prosport.

"M-am înţeles foarte bine cu Gabi Torje. Eu sunt un fundaş drepta ofensiv, ne-am completat foarte bine pe banda dreaptă." a povestit Rus.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite