Reghecampf, manager sportiv la Universitatea Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul antrenor al divizionarei secunde FC Snagov a fost anunţat oficial în organigrama clubului din Bănie

Organigrama clubului din Bănie are de astăzi o altă structură. Laurenţiu Reghecampf, fost antrenor al divizionarei secunde FC Snagov, va ocupa funcţia de manager sportiv la Universitatea, conform site-ului oficial al echipei oltene.

George Biţă va deţine postul de antrenor principal, secund urmând a fi Valentin David, responsabil şi cu pregătirea portarilor.

Patronul Adrian Mititelu a hotărât să îl suspende pe antrenorul Mark Wotte după eşecul de acasă cu Internaţional Curtea de Argeş, scor 1-3. Noul interimar, Eugen Trică a rezistat doar în jocul de la Piatra Neamţ, rezultat 1-2, fiind înlocuit cu George Biţă, care a pierdut întâlnirea cu CFR Cluj cu 3-2.

Laurenţiu Reghecampf s-a urcat în autocarul Universităţii Craiova în noua calitate şi a plecat cu echipa la Bucureşti, pentru meciul cu Steaua de duminică seară.

Acesta a fost urmat de soţia sa, impresarul Ana Maria Prodan (foto), cu care a venit la Craiova şi care a plecat cu maşina personală spre Capitală, de la cantonamentul din Lunca Jiului.

image

Laurenţiu Reghecampf - Carte de vizită

Laurenţiu Reghecampf a debutat în Liga I la Chindia Târgovişte, în 1996, pentru ca apoi să treacă la Steaua, unde a evoluat până în 2000, cu o escală de un retur în Bulgaria, la Litex Lovech. Din 2000 s-a transferat în Germania, la Energie Cottbus, echipă pentru care a jucat până în turul sezonului 2004-2005, din retur trecând la Alemannia Aachen, până în 2008.

A adunat 93 de meciuri în România şi şapte goluri, în timp ce în prima şi a doua ligă din Germania a strâns 242 de jocuri şi 36 de goluri. „Reghe“ are şi un meci la naţională, cel de tristă amintire România - Danemarca 2-5, în care a greşit la unul dintre golurile nordicilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite