Laurenţiu Reghecampf: "Avem emoţii la tragerea la sorţi, pentru că suntem în urna a treia"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf a instituit disciplina la Steaua
Laurenţiu Reghecampf a instituit disciplina la Steaua

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, după calificarea în grupele Ligii Europa, că are emoţii pentru tragerea la sorţi, deoarece "roş-albaştrii" vor fi în urna a treia valorică.

"Cel mai important lucru este că ne-am calificat. Cred că Steaua a arătat că are mai multă valoare decât Ekranas. Sper să rămânem concentraţi şi cu picioarele pe pământ, deoarece de acum încolo încep meciurile grele. Avem emoţii pentru tragerea la sorţi, deoarece facem parte din urna a treia şi vom avea o grupă foarte puternică. Obiectivul nostru e să ne calificăm în primăvara europeană, însă vom avea meciuri interesante. În repriza a doua l-am retras pe Pintilii, pentru că mi-am dorit ca Florin Gardoş să facă mai mult efort şi să aibă un antrenament bun în perspectiva meciului cu Oţelul Galaţi", a spus Reghecampf.

Echipa Steaua Bucureşti s-a calificat în grupele Ligii Europa, după ce a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), formaţia lituaniană FK Ekranas, în manşa secundă a play-off-ului competiţiei, şi după ce se impusese şi în tur, cu scorul de 2-0.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite