Latovlevici: "Dacă investeam la Steaua şi eu mă comportam la fel!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul stânga al echipei Steaua, Iasmin Latovlevici, a declarat, miercuri, că înţelege supărarea şi criticile finanţatorului Gigi Becali la adresa jucătorilor şi stafului tehnic, precizând că el ar fi avut aceeaşi reacţie dacă ar fi investit la gruparea din Bulevardul Ghencea.

"Chiar şi eu mă gândeam, dacă investeam ca dânsul cred că şi eu făceam la fel. Şi dânsul îşi doreşte foarte mult. Pot să spun că ne-am relaxat, nu putem să dăm vina pe valoare. Dânsul are perfectă dreptate şi trebuie să-l înţelegem. Cu toate că se enervează, ne motivează reacţia dânsului", a spus Latovlevici.

Iasmin Latovlevici a precizat că atmosfera din vestiarul Stelei e mai liniştită acum, la trei zile de la înfrângerea de pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş. "S-a mai liniştit atmosfera. Dacă nu trecem peste hopul mai dureros, mai greu, nu avem cum să mergem mai departe. Dacă rămânem să plângem şi să ne uităm mereu în urmă, nu rezolvăm nimic", a mai spus el.

Fundaşul stelist nu consideră o soluţie înlocuirea antrenorului Marius Lăcătuş. "Ar fi foarte greu să se schimbe antrenorul. Nu cred că e o idee bună", a menţionat el.

Mijlocaşul stelist Mihai Răduţ îşi doreşte ca jucătorii, prin evoluţiile lor, să-l ajute pe Marius Lăcătuş să rămână antrenor la Steaua. "S-au schimbat deja prea mulţi antrenori. Noi trebuie să jucăm şi să-l ajutăm pe Marius Lăcătuş să rămână în continuare alături de noi", a spus Răduţ.

Răduţ crede că o victorie la Târgu Mureş şi o calificare în "primăvara" Ligii Europa ar linişti lucrurile la Steaua. "După o înfrângere nu e niciodată o atmosferă plăcută. Cu o victorie la Târgu Mureş şi o calificare mai departe în Liga Europa, putem remedia lucrurile", a mai spus jucătorul.

El priveşte meciul din deplasare, cu FCM Târgu Mureş, ca pe o partidă mai grea decât cea pierdută pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş. "Este un meci destul de dificil, cred că e mai greu decât meciul cu Mediaş. Au bătut Rapid cu 1-0, ne aşteaptă încrezători şi pe noi. Noi trebuie să facem o treabă bună şi să câştigăm acolo. Avem nevoie mai mult de victorie decât de spectacol", a explicat Mihai Răduţ.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, duminică, după înfrângerea din meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-1, că este supărat pe toată lumea, inclusiv pe antrenorul Marius Lăcătuş. El i-a numit pe unii jucători stelişti "panarame" şi a precizat că nu le va mai da banii datoraţi decât atunci când îi vor merita.

Steaua va întâlni, sâmbătă, de la ora 14.00, în deplasare, formaţia FCM Târgu Mureş, într-un meci contând pentru etapa a XVI-a a Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite