Lampard va juca în meciul cu Arsenal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul echipei Chelsea, Frank Lampard, care s-a accidentat la coapsă la începutul lunii, va putea evolua în meciul cu Arsenal, de duminică, din etapa a XIV-a a campionatului Angliei, a anunţat, vineri, antrenorul formaţiei engleze, Carlo Ancelotti, informează AFP.

"Frank este în formă. El se antrenează de două zile şi se simte foarte bine. Lampard are o condiţie fizică bună. Este pregătit să joace", a declarat Ancelotti.

Lampard a evoluat ultima dată la Chelsea pe 8 noiembrie, în meciul câştigat, cu scorul de 1-0, în faţa celor de la Manchester United.

Pe de altă parte, Carlo Ancelotti a precizat că meciul cu Arsenal nu va fi decisiv pentru niciuna dintre cele două formaţii, chiar dacă în cazul unei victorii, Chelsea va avea 11 puncte avans în clasament în faţa rivalilor londonezi.

Frank Lampard a suferit o întindere la coapsa stângă, pe 12 noiembrie, la un antrenament al echipei naţionale a Angliei, înaintea meciului amical cu Brazilia, accidentare în urma căruia nu a mai evoluat în acea partidă.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite