Lăcătuş s-a supărat pe fundaşii săi după eşecul cu Poznan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Fiara" s-a enervat pe jucătorii săi pentru faptul că al doilea gol al polonezilor de la Lech Poznan a fost marcat iar după o fază fixă, marea slăbiciune a Stelei din acest sezon.

Steaua a pierdut cel mai tare şi mai important amical al stagiului, 1-2 cu Lech Poznan, echipă calificată în "16-imile" Europa League.

"Băi, ce e asta? Bă, cît vă mai trebuie ca să vă treziţi şi să vă învăţaţi o dată minte la astfel de faze? Cum e, mă, posibil să luăm mereu acelaşi gen de goluri?", a urlat Lăcătuş.

Erorile din defensivă pot fi scuzate însă de faptul că Galamaz şi Gardoş nu au evoluat, locul lor fiind luat de Baciu şi de Geraldo, ultimul abia revenit după o accidentare. Nici Dică şi Bicfalvi nu au jucat contra lui Lech Poznan fiind răciţi.

Tătăruşanu va pleca azi la acţiunea echipei naţionale a României. Cosmin Matei şi Răduţ vor pleca şi ei din cantonamentul Stelei la echipa de tineret.
Mîine e aşteptat să se întoarcă în Antalya George Galamaz, care a plecat la Bucureşti din cauza decesului socrului său. Tot mâine e programat amicalul cu FC Koper. Joi se va juca un alt amical, cu Steaua Roşie Belgrad, locul 2 în prima ligă din Serbia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite