Lăcătuş poate fi dat afară oricând!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Fiara“ are o clauză în contract potrivit căreia i se poate rezilia înţelegerea unilateral, în momentul în care roş-albaştrii sunt clasaţi la mai mult de şapte puncte distanţă de primul loc al clasamentului. Gigi Becali aşteaptă în acest moment doar semnătura lui Cosmin Olăroiu, pe contractul care i-a fost pregătit deja de către Mihai Stoica, pentru a-i face vânt lui Lăcătuş din Ghencea.

„Dacă va fi să ne despărţim de Marius Lăcătuş, mă voi întâlni faţă în faţă cu el, îi dau banii, ne dăm mâna şi cu asta basta!", spunea Gigi Becali în urmă cu câteva zile.

Ceea ce nu s-a spus e că latifundiarul din Pipera îl poate demite pe Lăcătuş fără a fi nevoit să-i mai plătească vreo clauză de reziliere, aşa cum s-a întâmplat în trecut. Motivul? În contractul „Fiarei" există o clauză care-i permite lui Becali să renunţe în orice moment la tehnician, în condiţiile în care echipa se află la mai mult de şapte puncte distanţă faţă de primul loc al clasamentului.

În acest moment, roş-albaştrii se află pe locul 7 în Liga I, la zece puncte în spatele liderului Oţelul Galaţi, aşa că Gigi Becali se poate folosi fără nicio problemă de acest amendament. Latifundiarul din Pipera aşteaptă în acest moment doar semnătura lui Cosmin Olăroiu, pe contractul care i-a fost pregătit deja de către Mihai Stoica, pentru a-i face vânt lui Lăcătuş de la Steaua.

Fostul tehnician al celor de la Al-Sadd a ajuns deja la un acord de principiu cu Gigi Becali, astfel că, finalizarea celui de-al treilea mandat de antrenor al lui Marius Lăcătuş în Ghencea pare a fi doar o chestiune de zile.

Umilinţele i-au adus un milion de euro

„Să nu mai fie supărat Marius pe ceea ce zic eu. Mai vine pe la mine, mai ia nişte bani, iar dimineaţa când se trezeşte, găseşte încă 1.000 de euro pe chiuvetă. El se spală pe faţă dimineaţa şi apoi ia 1.000 de euro, iar eu mă spăl pe faţă şi mă trezesc pe locul 7 sau 8", a fost una dintre declaraţiile latifundiarului care l-au iritat extrem de tare pe Marius Lăcătuş.

Totuşi, patronul Stelei nu a fost departe de adevăr, având în vedere că Marius Lăcătuş a câştigat aproape un milion de euro din Ghencea, în cele trei mandate ca antrenor, plus sezonul petrecut ca preşedinte al Stelei. În acest moment, tehnicianul de 47 de ani are în acte un salariu lunar de 2.000 de euro pe lună, însă în realitate el a bătut palma cu Gigi Becali pentru un câştig net de 250.000 de euro pe an. 

"Patronul îşi spune părerea, antrenorul trebuie să accepte. Atmosfera e una de la o echipă care e pe locul 7!"
Helmuth Duckadam
preşedinte Steaua

"L-am întrebat pe Lăcătuş ce anume l-a deranjat aşa tare din ceea ce am spus eu. Nici nu ştia ce să-mi răspundă."
Gigi Becali
patron Steaua

Se caută al treilea portar

Gigi Becali i-a dat voie lui Mihai Stoica să-i transfere un înlocuitor lui Robinson Zapata. „Nu-i plătesc decât salariul, aşa că ai grijă să aduci un fotbalist liber de contract", a transmis latifundiarul managerului general. După refuzul veteranului Daniel Tudor (37 de ani), Meme a început negocierile cu ex-stelistul Andrei Vâtcă.

Dică: „Mai pot juca la nivel înalt"

Nicolae Dică a ţinut ieri să-i răspundă patronului Gigi Becali, care declarase că nu mai are încredere în capacităţile fotbalistului. „Mă simt foarte bine şi voi încerca să arăt asta pe teren. Mai pot juca la nivel înalt încă trei-patru ani. Mi-am dorit mult să revin în Ghencea, sper să îi mulţumesc pe toţi steliştii", a spus Dică. 

„Negociez pentru Moraes şi Traore"

Gigi Becali vrea doi dintre cei mai râvniţi jucători din Liga I. "Junior Moraes are dreptul la 300.000 de euro din suma de transfer, dar vrea încă 200.000 la semnătură şi 300.000 pe an. Dacă îşi reduce pretenţiile, îl iau! O lovitură ar fi să-l luăm şi pe Traore, o să fac o ofertă de maximum 3,5 milioane de euro!", a zis latifundiarul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite