Lăcătuş îşi joacă postul în faţa a 25.000 de fani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii din Ghencea spun că stadionul se va umple la meciul de mâine cu Liverpool, după ce, la celelalte partide din grupele Ligii Europa, arena a fost pe jumătate goală. Steaua îşi joacă mâine una dintre ultimele cărţi în ceea ce priveşte salvarea sezonului. Aflaţi la 10 puncte de liderul Oţelul în campionat, roş-albaştrii speră să dea lovitura în Europa.

Marius Lăcătuş nu mai are mari speranţe să continue ca antrenor în Ghencea. Atacat de Gigi Becali, tehnicianul este conştient că cea mai importantă şansă de a trece iarna fără să fie demis este să câştige contra lui Liverpool, sporind şansele unei calificări istorice din grupele Ligii Europei. „Obiectivele se pot schimba de la o zi la alta. O «primăvară europeană» şi o finală de Cupa României pot face uitaţi anii slabi din ultima perioadă", a punctat şi preşedintele Stelei, Helmuth Duckadam.

Conştienţi de importanţa partidei de mâine, fanii s-au hotărât să acorde o ultimă mână de ajutor favoriţilor. Astfel, suporterii au luat cu asalt casele de bilete, iar oficialii roş-albaştrilor sunt optimişti referitor la şansele ca stadionul să fie plin la ora meciului împotriva „cormoranilor". 

„Cred că vom juca cu casa închisă. Biletele la tribuna I şi la 0 s-au epuizat rapid. Oamenii vin să vadă şi pe Liverpool, e o echipă mare, însă sper ca fanii să arate caracter şi să susţină echipa şi în acest moment greu. Băieţii au mare nevoie de încurajări, mai ales că e una dintre ultimele şanse să avem o iarnă liniştită", ne-a mai declarat Duckadam.

Numărul spectatorilor dornici să asiste la duelul cu Liverpool este cu atât mai impresionant cu cât preţurile biletelor pentru această partidă au fost cele mai mari din grupele Ligii Europei, cele mai ieftine costând 50 de lei, la peluze, iar cele mai scumpe, 250 de lei, la fotolii.

Doar 10.000 în grupe

Practic, dacă fanii vor umple arena mâine, se va înregistra cea mai mare audienţă din acest sezon european de pe Ghencea, depăşind-o pe cea din meciul de calificare cu Grasshopper, când 18.000 de suporteri au purtat Steaua către victorie. În meciurile cu Napoli şi Utrecht au fost doar 10.000 de spectatori.

"În locul suporterilor, nici nu aş veni la meci! Ce să vadă, o echipă de locurile 7-8?"
Gigi Becali
patron Steaua

"O «primăvară europeană» şi o finală de Cupa României vor mai face uitate necazurile. "
Helmuth Duckadam
preşedinte Steaua

Nici Torres nu vine la Bucureşti

Dacă vedetele Steven Gerrard, Daniel Agger şi Jamie Carragher sunt accidentate, antrenorul lui Liverpool, Roy Hodgson, nu se va baza la meciul cu Steaua nici pe Fernando Torres. „Voi lăsa şase sau şapte jucători de bază acasă. Voi folosi fotbalişti precum Martin Kelly sau Danny Wilson pentru a le da şansa să dovedească ce pot", a spus tehnicianul „cormoranilor".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite