Lăcătuş, pus la zid de Porumboiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Schimbările lui Lăcătuş nu au adus nimic nou în jocul echipei
Schimbările lui Lăcătuş nu au adus nimic nou în jocul echipei

Marius Şumudică e pe val la Gloria după ce a reuşit trei victorii şi un egal în acest retur. Victoria de la Vaslui a Bistriţei a surprins pe toată lumea şi a tulburat serios apele la gruparea moldavă.

Adrian Porumboiu l-a criticat pe Lăcătuş pentru insistenţa sa de a-l introduce ca titular pe spaniolul Delgado: "Dacă mă pun să slăbesc acum vreo 7-8 kilograme sunt mult mai bun decât Delgado. Eu nu ştiu ce mai caută băiatul acesta în primul 11. Nu mă bag la echipă, dar nici nu vreau să văd jucători amatori în teren. I-am spus lui Lăcătuş că jucăm în 10 de la începtul returului, dar el se încăpăţânează să joace cu un om în minus. După această înfrângere pot spune clar că toţi sunt nişte amatori. Dacă aş spune după acest meci că ne mai batem la titlu m-aş umple de penibil".

Dacă nu vor face maximum de puncte în meciurile cu Iaşi şi Rapid, Marius Lăcătuş va fi demis, iar jucătorii de la Vaslui vor fi amendaţi cu câte 10.000 de euro. Adrian Porumboiu nu s-a ferit să-i ofere acest ultimatum lui Lăcătuş:

"Pe Marius Lăcătuş doar rezultatele îl ţin la cârma echipei. Avem două jocuri grele, la Iaşi şi cu Rapid. Trebuie să le câştigăm pentru a rămâne în cursa pentru un loc de Europa. La nivelul de investiţii pe care le-am făcut, nu putem să ne permitem experimente eşuate". Înlocuitorul lui Lăcă ar putea fi Mircea Rednic, un tehnician care a mai pregîtit-o pe FC Vaslui, de două ori, în urmă cu şase ani în Liga a doua şi în urmă cu 4 sezoane, în Liga I, când a salvat-o de la retrogradare.

Cum a justificat Lăcătuş eşecul cu Gloria? „Am avut un început bun, cu două-trei ocazii, dar la 1-0 parcă ne-a luat Dumnezeu minţile. Abia spre final am mai avut două şanse de a marca un gol. Când pierdem puncte, răspunzător sunt eu, ca antrenor, însă de evoluţii răspunzători sunt jucătorii", a spus „Fiara". 

0-1

Vaslui: Kuciac - Milanov, Zubar, Papp, H. Luz - Delgado (Milisavljevici 60), Pavlovici, L. Sânmărtean (Ghencev 66), Gerlem - Wesley, Costly (Neagu 73).

Antrenor: Marius Lăcătuş.

Bistriţa: Albuţ - Homei, Frăsinescu, Ciucă, Latovlevic - A. Mureşan - C Petre (D. Matei 83), Hora (Mandea 90), Băjenaru (Keita 46) - Tavarez, Moraes.

Antrenor: Marius Şumudică.

Gol: Hora (23)

Stadion „Municipal": 4.000

Arbitru: Mugurel Drăgănescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite