Lăcătuş: „Voi demonstra că sunt antrenor bun”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tot mai criticat de patronul Gigi Becali, antrenorul Stelei îi cere acestuia să-l lase la conducerea echipei din Ghencea şi în retur.

Steaua a început noul an cu scandal. Gigi Becali l-a atacat pe Marius Lăcătuş, despre care a afirmat că nu ar fi un tehnician bun. „Nu pot să spun despre Lăcătuş că este antrenor bun pentru că aş minţi. El trebuie să ia titlu şi să îmi demonstreze că e bun. Dacă te bate Gaz Metan acasă şi cine ne-a mai bătut acasă, ce încredere să am?!", a tunat Becali. Ieri, Marius Lăcătuş a venit în România, iar după-amiază a participat la primul antrenament din acest an. Cu această ocazie, el l-a rugat pe finanţator să-i acorde credit şi în retur. „Dacă voi avea timp la dispoziţie, voi încerca să demonstrez că sunt antrenor bun", a spus Lăcătuş. Oamenii din lumea fotbalului cred că aceste atacuri ale lui Gigi Becali la adresa actualului antrenor nu sunt întâmplătoare. El vrea să-l determine să-şi dea demisia pentru a-l putea aduce în locul acestuia pe Cosmin Olăroiu.

Olăroiu neagă negocierile cu Steaua
„Oli" nu vrea să pună paie pe foc şi spune că nu a negociat venirea sa la Steaua. „Eu incă sunt sub contract cu Al Sadd, chiar dacă mi-am dat demisia. Este posibil ca cei de acolo să nu îmi accepte demisia. Am o clauză de penalizare foarte mare. Dacă cei de aici mă vor pune să plătesc, vom vedea. Eu aş vrea să termin acum contractul, dar nu ştiu cum vor decurge negocierile. Eu nu am negociat cu Steaua. Nu m-am gândit să preiau vreo echipă din fotbalul românesc, aş vrea să mă odihnesc în primul rând", a declarat Olaroiu. Oricum, fanii din Ghencea şi-au pierdut respectul pentru Marius Lăcătuş, pe care îl acuză că a devenit prea obedient. „Lăcătuş este în club un fel de Dinu, nu-l bagă nimeni în seamă. Este ţinut pentru că cei din conducere ştiu că mai sunt câţiva suporterii care îl consideră important. Pe Lăcătuş nu-l interesează că este sclavul lor", a scris „co-steaua" pe site-ul suporterilor stelişti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite