Lăcătuş: "Poziţiile pe care joacă Găman şi Costea sunt acoperite"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Lăcătuş nu a reuşit să îmbunătăţească jocul echipei de la revenirea sa ca antrenor
Marius Lăcătuş nu a reuşit să îmbunătăţească jocul echipei de la revenirea sa ca antrenor

Deşi patronul Gigi Becali duce o luptă asiduă cu Adrian Mititelu pentru a-i transfera pe Mihai Costea şi Valerică Găman, antrenorul Marius Lăcătuş a precizat că achiziţia celor doi jucători nu ar reprezenta neapărat un plus pentru Steaua. "Fiara" este de părere că posturile pe care joacă cei doi fotbalişti sunt acoperite, iar jucătorii olteni şi-ar găsi cu greu loc în echipă.

"Steaua la ora actuală are şase fundaşi centrali. Găman este un fundaş jos pălăria, dar avem totuşi foarte mulţi fundaşi şi mai avem un jucător tânăr, pe Gardoş. Nu putem merge la infinit pe mână jucătorilor tineri. Nu ar fi imposibil ăs-i găsim un loc în echipă, dar ar fi greu. În ceea ce-l priveşte pe Mihai Costea concurenţa este benefică dar ar fi greu să joace în acelaşi timp cu Tănase. Poziţiile pe care joacă Găman şi Costea le avem acoperite, este greu să-şi facă loc la noi în echipă", a declarat Marius Lăcătuş la DigiSport, conform prosport.

În perspectiva meciului cu Napoli din Europa League, Lăcătuş a spus că Steaua nu va merge să joace la egal partida de pe San Paolo.

"Dacă vrem să sperăm la un rezultat bun la Napoli, trebuie să marcăm gol sau goluri. Nu vom juca la egal. Postul meu nu depinde de meciul cu Napoli. Obiectivul meu este locurile 1 sau 2 şi calificarea în Champions League.", a mai precizat Lăcătuş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite