Lăcătuş: "Dintre cele 5 echipe, Dinamo cele mai mari şanse de calificare!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a câştigat în ultima etapă, scor 2-1, meciul împotriva celor de la U Cluj şi a urcat pe locul secund în clasament, în spatele eternei rivale, Dinamo.

Fostul antrenor al roş-albaştrilor, Marius Lăcătuş, a vorbit despre acest star de sezon şi crede că Levi mai are de muncă până va reuşi să creeze o echipă omogenă.

"E un început de sezon oscilant pentru echipele din fruntea clasamentului. Cred că va mai dura până ce Steaua va deveni omogenă. Au venit mulţi jucători care la nivel tehnic sunt foarte buni. La ultimul joc mi-a plăcut mult agresivitatea jucătorilor, nu şi-au lăsat adversarii să joace la adevarata valoare. Nu pot să spun că a crescut viteza de joc la Steaua, dar jucătorii din atac au o mai mare libertate de mişcare. Jucătorii de la mijloc în faţă au calităţi foarte bune. Cred că meciurile cu ŢSKA vor fi abordate altfel faţă de cele din campionat." a spus Marius Lăcătuş la Sport.ro

"Fiara" a vorbit şi despre şansele echipelor româneşti în play-offul pentru grupele Europa League, acolo unde crede că Dinamo are cea mai mare şansă să se califice dintre toate echipele româneşti.

"Cred că numai în pielea lui Hizo nu ar vrea nimeni să fie, în situaţia în care are numeroase indisponibilităţi, mai ales într-un meci aşa important ca cel cu Sparta Praga. Cred că Dinamo are cele mai mare şanse la calificare, apoi Rapid, urmează Steaua, iar în final Gaz Metan şi Vaslui." a mai spus fostul antrenor al Stelei, conform prosport.

Lăcătuş a lăudat aducerea lui Dorel Stoica la Dinamo, un jucător experimentat care poate evolua pe mai multe posturi.

"Transferul lui Dorel Stoica este o alegere bună, poate juca şi la mijloc, dar şi ca undaş central. Nu are o viteză mare de reacţie, dar poate ajuta mult echipa lui Dinamo." a declarat "Fiara".

În final, Lăcătuş a vorbit şi despre ofertele pe care le-ar accepta în caz că va fi contactat de un club pentru a prelua postul de antrenor.

"Nu aş spune nu unei propuneri venite din ţară, dar aş prefera mai mult o echipă din străinătate." a mai precizat Lăcătuş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite