Lăcătuş, afectat de înfrângere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui FC Vaslui, Marius Lăcătuş, a declarat, duminică, după eşecul cu Steaua, că era de aşteptat ca elevii săi să obţină un rezultat negativ după seria de opt victorii şi crede că aceştia nu au rezistat la presiunea pusă de roş-albaştri pe tot parcursul meciului.

Lăcătuş a fost afectat de eşecul din faţa fostei sale echipe. "Îmi pare rău că am pierdut un punct pe final, deşi jocul a fost echilibrat. Steaua a avut iniţiativa, însă dacă la 1-0 am fi fructificat ocaziile avute, atunci rezultatul era altfel. Sunt afectat după înfrângerea cu Steaua, puteam lua măcar un punct. Trebuie să învăţăm din greşelile comise, iar acum avem nevoie de maximum de puncte în ultimele două meciuri din tur. Am primit golul din ultimul minut pe fondul unei neatenţii, asta e, mergem înainte", a spus Lăcătuş.


Marius Lăcătuş a spus că Steaua a fost cel mai puternic adversar întâlnit de FC Vaslui până acum. "Am mai spus că nicio echipă românească nu e favorită în Ghencea. Steaua joacă bine pe spaţii mari, are viteză pe benzi. Noi am vrut să comprimăm jocul, dar trebuia să punem de mai multe ori poarta adversarului în pericol. Oricum, consider că Steaua e cel mai puternic adversar pe care l-am întâlnit până acum. Din cauza presiunii şi a atmosferei, unii dintre jucătorii noştri nu au jucat la nivelul la care s-au ridicat până acum, dar până la urmă trebuia să vină şi o înfrângere", a mai afirmat tehnicianul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite