La Vaslui s-au tăiat primele de joc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înaintea meciului de astăzi cu Rapid, elevii lui Lopez Caro au aflat de la Adrian Porumboiu că nu vor încasa niciun ban pentru victoriile din campionat. Patronul galben-verzilor e hotărât să-şi răsplătească jucătorii doar pentru câştigarea titlului. Dacă acest obiectiv va fi atins, Wesley şi colegii săi vor împărţi între ei 3,5 milioane de euro!

Criza financiară a făcut ca, încă din sezonul trecut, multe formaţii din Liga I să renunţe la premierea fotbaliştilor pentru rezultatele din campionat. FC Vaslui era una dintre ultimele echipe care îşi răsplătea jucătorii pentru victoriile mai importante.

Deşi se vehicula că „moda" va fi păstrată şi în noul sezon, vorbindu-se de 10.000 de euro pentru fiecare titular în cazul unui succes, astăzi, în compania Rapidului, patronul moldovenilor a anunţat că nici nu se pune problema de aşa ceva!

Porumboiu şi-a argumentat decizia spunând că Wesley şi compania câştigă deja sume foarte mari din contracte (la titulari, cel mai mic venit anual este de 150.000 de euro), iar orice bonus trebuie să fie acordat pentru îndeplinirea obiectivelor. De altfel, în cazul în care vor câştiga titlul, jucătorii galben-verzi vor împărţi între ei 3,5 milioane de euro, în funcţie de minutele bifate.

Şumudică: „aveţi răbdare cu mine"

Înainte de debutul său oficial ca antrenor al Rapidului, Marius Şumudică, a făcut un apel către conducătorii şi fanii giuleştenilor.

„Vreau să aveţi răbdare cu mine, dar şi cu băieţii! Sper să mi se dea încredere şi să nu se renunţe la mine aşa uşor, dacă rezultatele nu vor fi cele dorite în primele patru, cinci etape", a declarat tehnicianul.

Acesta s-a referit şi la partida cu vasluienii: "Am emoţii. De ce să mint că n-am? Va fi primul meu meci ca antrenor la echipa la care ţin cel mai mult. Vreau să arătăm că suntem pume şi nu căprioare şi sper să-i facem fericiţi pe suporteri". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite