UPDATE VIDEO La Ploieşti, ca la Istanbul. Petrolul va fi încurajată din tribune numai de femei şi copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto www.fcpetrolul.ro
Foto www.fcpetrolul.ro

Comitetul Exectiv al FRF a luat azi o decizie în premieră pentru fotbalul românesc. La cererea antrenorului Vivi Răchită, oficialii FRF le-au dat acceptul celor de la Petrolul de a fi încurajaţi pe stadion de către femei şi copii la meciul cu Târgu-Mureş

UPDATE. Ora 14.55. Răchită se va deplasa azi prin mai multe şcoli din Ploieşti pentru a face lobby. Antrenorul vrea să convingă cel puţin 2000 de elevi să vină la meciul de vineri seară.

Stadionul „Ilie Oană“ din Ploieşti, a fost suspendat şase etape după incidentul din timpul meciului Petrolul-Steaua, când Galamaz a fost lovit cu pumnul în faţă de huliganul Dragoş Enache. Oficialii „lupilor galbeni“ au spus că decizia este prea aspră şi au cerut ca pedeapsa să le fie micşorată. După ce au realizat că acest lucru este imposibil, aceştia au mai venit cu o propunere. Vivi Răchită, antrenorul Petrolului, a cerut ca în tot acest timp, echipa să fie totuşi susţinută din tribune dar de femei şi de copii, urmând modelul turcilor de la Fenerbahce.

Ideea a fost susţinută şi de Hagi, care a spus că „Petrolul ar trebui susţinută de femei şi de copii sub 16 ani“, motivând că jucătorii ploieştenilor n-au nicio vină pentru acel incident.

Astfel, Comitetul Executiv al FRF a decis azi ca la meciul Petrolul - FCM Târgu-Mureş, programat vineri la ora 18.00, în tribune să aibă acces doar reprezentante sexului frumos şi copiii

Uite cum a fost atmosfera la turci cu femeile în tribune

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite