LPF a depus un memoriu la DNA în cazul excluderii Universităţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Liga Profesionistă de Fotbal a depus luni la Direcţia Naţională Anticorupţie un memoriu referitor la implicarea acestui for în dezafilierea Universităţii Craiova, caz investigat de către procurorii DNA, a declarat pentru ProSport, avocatul LPF, Cătălin Ciubotă.

"Am fost astăzi la DNA unde am depus un memoriu referitor la starea de fapt în ceea ce priveşte excluderea Universităţii Craiova. Am comunicat exact rolul ligii în toată această problemă, cum a acţionat", a declarat Ciubotă.

Membrii Comitetului Executiv al FRF care au participat la şedinţa din 20 iulie, în care s-a decis excluderea Universităţii Craiova, au fost puşi sub învinuire de procurorii anticorupţie pentru abuz în serviciu şi sustragere de bunuri de sub sechestru. După ce în urmă cu o săptămână şi jumătate au luat cunoştinţă de materialul urmăririi penale, cei 12 membri ai Comitetului Executiv care au participat la şedinţa respectivă au fost convocaţi la sediul DNA pentru audieri. În urmă cu o săptămână, au fost prezenţi la DNA trei membri ai forului federal, Octavian Goga, Cornel Şfaizer şi Ştefan Stana, marţea trecută alţi trei, Marian Rusen, Vasile Avram şi Sorin Ţerbea, iar miercuri Cristian Bobar, reprezentant al cluburilor din Liga a III-a în Comitetul Executiv al FRF. Luni, vicepreşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Valentin Alexandru, şi directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan au fost la DNA. În dosarul excluderii Universităţii Craiova, DNA a pus sub învinuire Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal. Mai sunt învinuiţi preşedinţii acestor foruri, Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, şi alţi zece membri ai Comitetului Executiv al FRF.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite