LIVE TEXT Poli Iaşi - Internaţional 0-0 / Remiza care nu ajută pe nimeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma scorului alb înregistrat în partida de sâmbătă, Poli Iaşi şi Internaţional Curtea de Argeş au rămas amandouă în zona periculoasă a clasamentului, fiind despărţite de un singur punct.

Seria de două victorii consecutive ale argeşenilor şi cele două înfrângeri succesive ale ieşenilor s-au încheiat pe stadionul din Copou. Neputinţa gazdelor de a ajunge la poartă s-a văzut prin schimbările făcute de Petre Grigoraş. Tehnicianul Iaşiului l-a forţat pe Vali Badea, care a jucat într-un picior, şi l-a aruncat pe luptă chiar şi pe renegatul Ionuţ Bâlbă.

Rezultatul final nu ajută nicio echipă, ambele rămânând în zona periculoasă a clasamentului.

Filmul meciului

Fluier final al unuia dintre cele mai slabe meciuri văzute la Iaşi în acest sezon.

Min 89: Încă o ocazie monumentală pentru gazde. Badea reia cu capul din doi metri, puţin pe lângă bară!!

Min 87: Cea mai mare ocazie a meciului este ratată cu seninătate de ieşeni. Badea îl găseşte cu o pasă flirtantă pe Miclea liber în careu, dar mijlocaşul lui Poli trage în Popa.

Min 86: Schimbare la Internaţional. Popa intră în locul lui Pintilii.

Min 81: Kone de la oaspeţi trage pe poartă, dar Marc nu are emoţii.

Min 79: Urale în tribune! În aplauzele publicului, Ionuţ Bâlbă intră în locul lui Bujor.

Min 77: Onicaş ia o acţiune pe cont propriu dun propria jumătate, dar mijlocaşul împrumutat de Steaua la Poli Iaşi este deposedat la marginea careului.

Min 76: Străuţ îi dă palpitaţii lui Grigoraş după ce ratează o deposedare la marginea careului lui Poli, dar Marc prinde mingea.

Min 65: O nouă schimbare la Poli. Exasperat de greşelile lui Viveiros, Grigoraş îl scoate pe portughez şi îl forţează pe Vali BAdea, accidentat la genunchi. De la oaspeţi, Apostu îi lasă locul lui Stoianof.

Min 61: Încă o ocazie pentru Poli Iaşi. Ignatov trage din lovitură liberă lateral dreapta de la marginea careului, dar mngea trece puţin peste transversală.

Min 57: Schimbare la Poli Iaşi. Grigoraş îl scoate pe Păun şi îl bagă în teren pe Miclea.

Pe teren se duce o luptă aprigă, dar mingea ajunge numai din întâmplare în preajma celor două porţi.

Min 46: A reînceput meciul din Copou.

Final de repriză la Iaşi.

Min 39: Ocazie imensă pentru Poli Iaşi. Straton reia cu capul din corner, dar mingea trece la o palmă de bară. Popa era spectator.

Min 33: Poli replică prin Vali Negru, dar şutul mijlocaşului de la 30 de metri trece peste poarta lui Popa.

Min 29: Cea mai mare ocazie pentru Internaţional. Kone se trezeşte cu mingea singur în careul Iaşiului,dar şutează din 3 metri în plasa laterală.

Min 28: Oaspeţii trag primul şut pe poartă, dar Claudiu Voiculeţ trimite la câţiva metri pe lângă bară.

Min 23: Primul cartonaş galben al meciuli este văzut de George Neagu de la Internaţional pentru o intrare dură din spate la Nuno Viveiros. Imediat, Vali Negru de la Poli vede şi el acelaşi cartonaş.

Min 21: Ritmul jocului a scăzut simţitor. Niciuna dintre echipe nu reuşeşte să ajungă la finalizare, mingea fiind ţinută mai mult la centrul terenului. Publicul ieşean începe să-şi piardă răbdarea

După numai câteva minute de la debutul meciului, Valentin Negru de la Poli Iaşi a primit o lovitură la cap în timpul unui duel aerian. Mijlocaşul evoluează acum cu un bandaj pe cap.

Min 2: Gazdele pun presiune încă din start. Internaţional scapă cu faţa curată din trei ocazii mari de gol.

Min 1: Arbitrul Vasile Unimatan fluieră începutul meciului de la Iaşi

Echipele de start:

Poli Iaşi: Marc - Străuţ, Mihajlov, Straton, Bârlădeanu - Negru, Onicaş, Ignatov - Viveiros, Bujor, Păun. Antrenor: Petre Grigoraş

Internaţional: Popa - Matei, Viera, Pintilii, Neagu - Băcilă, Menassel, Voiculeţ, Kone - Răduţ, Apostu-Antrenor: Ionuţ Badea

Bună ziua! De la această oră vă invităm să urmărim împreună, în formal live text, partida de fotbal dintre Politehnica Iaşi şi Internaţional Curtea de Argeş, contând pentru etapa a XXIV-a din Liga 1 a României.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite