CFR - Dinamo, 2-3. Niculae a înscris golul victoriei în minutul 90+2! VEZI aici toate reacţiile şi desfăşurarea partidei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Duelul dintre golgheterul dinamovist, Marius Niculae, şi Ricardo Cadu (centru), ar putea fi decisiv pentru rezultatul meciului
Duelul dintre golgheterul dinamovist, Marius Niculae, şi Ricardo Cadu (centru), ar putea fi decisiv pentru rezultatul meciului

Derby-ul etapei a XIII-a şi chiar al acampionatului se joacă în această seară la Cluj. CFR, echipa de pe locul doi, primeşte vizita lui Dinamo, liderul la zi al Ligii I într-un meci care se anunţă dramatic.

UPDATE Gazdele fac scandal după CFR - Dinamo, 2-3. Arpad Paskany a luat foc la adresa arbitrilor. Vezi ce a declarat acesta!

UPDATE Borcea a intrat în direct de la Miami să vorbească despre victoria cu CFR. Ce laude le-a adus câinilor şi ce discurs savuros a avut acesta, VEZI AICI!

UPDATE Liviu Ciubotariu recunoaşte că Dinamo a avut şi noroc, dar spune că victoria se datorează în primul rând atacanţilor săi. VEZI AICI CUM I-A LĂUDAT ANTRENORUL PE NICULAE ŞI DĂNCIULESCU

UPDATE Killerul CFR-ului exultă. VEZI CE SPUNE MARIUS NICULAE

FINAL, 2-3 Dinamo câştigă pentru prima dată la Cluj în era Paskany. La general s-a mai întâmplat acum 37 de ani!!!

Min 90+4 ALexandru Tudor fluieră finalul jocului. Jorge Costa se ceartă cu arbitrul bucureştean, dar degeaba. Dinamo a luat cele trei puncte.

Min 90+3 Bakaj intră în locul lui Dănciulescu la trecerea timpului.

Min 90+2 Gooooooool Dinamo, 2-3. Lovitură de teatru la Cluj. Oaspeţii înscriu dintr-o fază care nu anunţa nimic. Liviu Ganea centrează de pe partea stângă, Niculae preia cu Nuno Diogo în spate, protejează bine mingea şi trimite la firul ierbi, direct în colţul lung al porţii lui Betto.

Min. 90 Dinamovoştii ies prost la offside, Hora scapă singur spre poarta lui Bălgrădean, dar portarul oaspeţilor iese bine la întâmpinare şi reuşeşte să trimită mingea în corner. Din această lovitură fixă nu iese nimic.

Min. 87 Dănciulescu primeşte cartonaş galben pentru un fault la Nuno Diogo, dar taie din faşă un atac al gazdelor.

Min. 82 Gooooooool Dinamo, 2-2. Marius Niculae înscrie din lovitură de la 11 metri acordată cam uşor de Alexandru Tudor pentru o ţinere discretă a lui Nuno Diogo la Liviu Ganea. Diogo a primit şi cartonaş galben.

Min. 73 Liviu Ganea îi ia locul lui Alexe.

Min. 67 Ronny acuză şi el o accidentare şi este schimbat cu Hora. Clujenii au efectuat toate cele trei schimbări forţaţi de accidentări.

Min. 64 Dinamoviştii scot incredibil mingea de pe linia porţii după o fază încurcată şi evită golul de 3-1. Gazdele cer cu vehemnţă gol, dar mingea n-a trecut linia porţii.

Min. 48 Dinamo reacţionează imediat. Rus centrează în faţa porţii, dar Cadu îi suflă mingea de pe cap lui Marius Niculae. Meciul a luat foc!

Min. 46 Goooool CFR, 2-1. CFR începe în forţă a doua repriză. Sougou scapă pe partea dreaptă, trage la poartă, Bălgrădean respinge până la Ronny, care trimite mingea în poartă din şase metri.

A început a doua repriză

PAUZĂ, 1-1

Min. 45+2 Gabi Mureşan vede şi el cartonaşul galben după un fault tactic la Niculae. Dinamo scăpase pe contraatac.

Min. 45 Marius Niculae şutează periculos de la 30 de metri, direct din lovitură liberă, dar mingea se duce puţin pe lângă stâlpul din stânga lui Betto.

Min. 39 Goooooool CFR. 1-1 Penalty pentru CFR. Scarlatache îl trage clar pe Ronny în careu şi Tudor nu trece cu vederea. Cadu transformă cu siguranţă şi egalează. Fundaşul dinamovist este sancţionat şi cu cartonaş galben pentru infracţiunea comisă.

Min. 38 Rus vede cartonaş galben după un fault la Comora.

Min. 36 CFR-ul nu-şi revine şi tot Dinamo e echipa mai pozitivă. Niculae trage de la 35 de metri şi Betto reţine cu probleme.

Min. 32 Ronny scapă pe partea stângă, trece în viteză de Luchin, dar dinamovistul îl faultează şi este avertizat cu cartonaş galben de Alexandru Tudor.

Min. 30 CFR bifează a treia semi-ocazie. Nuno Diogo trimite cu capul din poziţie excelentă, dar tot în braţele lui Bălgrădean. E a treia fază de acest gen a gazdelor care nu aduce nimic nou pe tabelă.

Min. 28 Ghinion maxim pentru CFR. Lionn iese şi el accidentat. Fundaşul acuză o problemă gravă la mâna dreaptă. În locul lui intră Panin. Clujenii au efectuat deja două schimbări forţate în nici 30 de minute de joc.

Min. 22 Gooooool Dinamo, 0-1. Cătălin Munteanu dă o pasă genială, de 20 de metri, peste apărarea clujenilor, iar Dănciulescu, care evită perfect ofsaidul, înscrie cu un şut din prima, la colţul lung.

Min. 19 Celestino încearcă şi el un şut de la distanţă, dar se duce mult pe lângă. Se pare că aceasta este o tactică a clujenilor de a finaliza atacurile. În rest, meciul s-a calmat.

Min 15. Rus centrează bine de pe partea dreaptă, Marius Niculae încearcă un voelu de efect, de la 16 metri, dar se face de râs, dând pe lângă minge.

Min.12 Dinamo scapă de golgeterul CFR-ului, Weldon. Acesta se resimte după ciocnirea cu Ze Diabate, din startul meciului şi nu mai poate continua partida. În locul lui intră grecul Kapetanos.

Min. 9 Acelaşi scenariu doar cu alţi actori. La centrare e Sougou, iar la reluare, Weldon. Dinamo e în corzi. A doua ocazie mare pentru CFR într-un singur minut.

Min. 8 Celestino centrează de la 35 de metri, dintr-o lovitură liberă, iar Cadu trimite cu capul direct pe direcţia lui Bălgrădean. Oricum, se poate bifa prima ocazie serioasă a meciului.

Min. 6 Lionn acuză o accidentare după ce s-a ciocnit de Ze Diabate şi primeşte în aceste momente îngrijiri medicale.

Min. 4 Renan trage de la marginea careului mare dar, puţin pe lângă poartă.

Min. 1 A început meciul

Câinii roşii au un complex în faţa gazdelor, pe care nu le-au învins niciodată din 2004, adică anul revenirii acestora în Liga I. Partida este arbitrată la centru de "Brad Pitt" Alexandru Tudor, cel care la ultimul derby condus, Steaua - Rapid, a eliminat trei jucători.

Iată echipele probabile şi situaţia din cele două tabere:

CFR CLUJ 4-3-3:

33 Beto - Lionn, Cadu (cpt.), Diogo, 45 Camora - Celestino, Mureşan, Renan - Sougou,  Weldon, Ronny

Rezerve: Mincă - Kapetanos, Nicoară, Piccolo, Hora, Peralta, Panin

Antrenor: Jorge Costa

DINAMO 4-4-2:

Bălgrădean - Scarlatache, Luchin,  D. Grigore, Diabate - L. Rus,  Kone, C. Munteanu, Alexe - Dănciulescu (cpt.), M. Niculae

Rezerve: Naumovski, Pulhac, Dorel Stoica, Pătraşcu, Liviu Ganea, Bakaj, Ţucudean

Antrenor: Liviu Ciobotariu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite