UPDATE CUPA ROMÂNIEI Oţelul - Vaslui, derby-ul sferturilor Vezi toate reacţiile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cupa României
Cupa României

Cele opt echipe care au mai rămas angrenate în Cupa României îşi vor afla în câteva momente adversarul din sferturile de finală ale competiţiei. Datorită organizarii formaţiilor în trei urne valorice ne putem aştepta deja la un duel Dinamo - Rapid sau Dinamo - Poli Timişoara. De altfel, bănăţenii vor avea parte sigur de aun adversar tare pentru că mai pot pica cu Oţelul, Vaslui sau Mediaş.

Stan: „Nu ne doream Vasluiul“
Preşedintele Marius Stan era puţin nemulţumit de tragerea la sorţi. „Nu prea doream să jucăm cu Vasluiul şi cred că şi cei de la Vaslui nu doreau să joace cu noi, dar asta este. Va fi foarte greu, mai ales că, în ultimii ani, noi nu i-am învins la noi acasă pe cei de la Vaslui. Pot spune că mi+aş fi dorit să pic cu Dinamo sau Rapid, dar asta e acum“. Chestionat în privinţa viitorului lui Munteanu la Galaţi, Stan a replicat: „Dorinel este şi va fi antrenorul Oţelului până la finalul contractului şi, de ce nu, şi mai departe. De altfel, se poate observa că sub mandatul meu antrenorii Oţelului au avut longevitate. Dorinel mai are de ucenicit în România până să plece în Germania“. Stan a explicat şi că prietenia sa cu Andone nu-l poate pune sub presiune pe Munteanu. „De Ando mă leagă o veche prietenie, care este mai puternică ca oricând. Avem puţini prieteni ca să-i neglijăm. Dar, Dorinel nu are de ce săşi facă griji“.

Bornescu este jucătorul Petrolului. Va juca şi cu Dinamo

Dănilescu: „N-aveam multe variante“

Directorul sportiv al dinamoviştilor, Constantin Dănilescu, n-a avut nicio emoţie la tragerea la sorţi. „Va fi un meci normal pentru noi. Nu aveam decât două variante, Petrolul sau Pandurii, iar sorţii ni i+au hărăzit pe ploieşteni. Este un atu pentru noi că vom juca pe propriul teren“

Chivorchian: „Sunt îngrijorat“

Preşedintele bănăţenilor este mulţumit că echipa sa a evitat acum un duel cu Dinamo sau cu Rapid, dar atenţionează că şi meciul cu Mediaş va fi extrem de puternic. „Gaz Metan nu trebuie subestimată. Este o echipă care a crescut mult în ultima perioadă, care a debutat anul acesta în cupele europene şi care a evoluat foarte bine acolo. Nu uitaţi că a eliminat o echipă puternică din Germania, şi mă refer aici la Mainz, şi a fost eliminată greu apoi de Austria Viena. Totuşi, cred în şansa noastră pentru că avem o echipă ambiţioasă, dar şi pentru că vom juca acasă şi vom avea aportul propriilor fani“, a spus oficialul timişorenilor.

UPDATE Ora 16.00:

Poli Timişoara - Gaz Metan Mediaş
Dinamo - Petrolul
Rapid - Pandurii
Oţelul - Vaslui

Partida Oţelul - FC Vaslui va fi reprogramată din cauza faptului că gălăţenii vor avea de disputat pe 7 decembrie ultimul joc din grupele Ligii Campionilor.

Primele echipe vor fi gazde. Partidele sunt programate a se disputa pe durata a trei zile în intervalul 6-8 decembrie. Zile următoare, în funcţie şi de televizări se vor stabili şi orele de disputare ale acestor partide.

Timişorenii au scăpat de un duel cu Dinamo sau cu Rapid, dar şi de o întâlnire, care ar fi putut fi tensionată, cu Oţelul.

La ora 16.00, la sediul FRF va avea loc tragerea la sorţi a sferturilor de finală ale Cupei României. În lipsa Stelei, deţinătoarea trofeului, de altfel singurul cap de serie eliminat până în acest moment, eliminată de Timişoara, competiţia se anunţă una extrem de interesantă în continuare. Cele opt echipe au fost împărţite în trei urne valorice. În prima au fost repartizate echipele care au terminat pe primele locuri în Liga I, în ediţia trecută de campionat, în a doua au fost trecute celelalte formaţii din Liga I iar a treia urnă este dedicată echipelor din eşaloanele inferioare, aici fiind doar Timişoara.


URNA A
Oţelul
FC Vaslui
Rapid
Dinamo
Gaz Metan Mediaş

URNA B
Pandurii Tg. Jiu
Petrolul Ploieşti

URNA C
Poli Timişoara

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite