Unirea Urziceni a produs o imensă surpriză şi a bătut Steaua. Scor 1-0, gol Semedo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unirea Urziceni a reuşit surpriza campionatului şi a reuşit să învingă Steaua cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Antonio Semedo. Unul diontre jucătorii cei mai buni ai Unirii a fost căpitanul echipei, Vasile Maftei.

Cel mai bun om al Unirii Urziceni, Vasile Maftei, era extrem de bucuros pentru victoria obţinută. "Îmi fac treaba cât timp stau la Unirea, nu ne interesează ce se discută în afara terenului. Sunt extrem de bucuros, e o victorie cât un campionat pentru Urziceni. Chiar dacă ţin cu o altă echipă, asta nu contează, acum mă bucur pentru Unirea. Copiii veniţi de la Steaua au arătat că sunt valoroşi, şi-au făcut datoria şi mi-a plăcut dăruirea pe care au arătat-o pe teren. Aştept oferte, mai am încă posibilitatea să mă transfer", a spus Maftei la Premium Liga, pe GSP TV.

Gigi Becali a dat vina pe Ilie Dumitrescu pentru înfrângerea suferită. "Cine a pierdut meciul? Ilie Dumitrescu. Antrenorul e vinovat, nu e normal? Principalul responsabil el e. Când ai 25 de jucători şi trebuie să alegi 11 şi nu poţi să cîştigi, tu eşti vinovat", a spus finanţatorul Stelei la GSP TV.

Ilie Dumitrescu a spus că nu-şi dă demisia. "Trebuie să fim puternici şi să mergem mai departe. E un moment mai delicat. Ne va fi foarte greu. În aceste momente este foarte greu şi să dormi, să mănânci sau să ieşi pe stradă. Dar mergem înainte. Eu le-am spus jucătorilor că îi felicit pentru efort şi pentru atitudine. Asta e, mergem mai departe. Nu am nicio scuză, ei au încercat. Responsabilitatea rezultatului este a mea. Steaua este Steaua, îmi pare rău că nu am demonstrat asta şi prin evoluţie. Am încercat să jucăm, dar după golul adversarului nu a existat o reacţie adecvată. Nu am reuşit să reintrăm în joc", a spus antrenorul stelist la conferinţa de presă.

Gigi Becali a declarat la finalul meciului că umilinţa este mai mare decât cea cu Gloria Buzău. "Sunt un idiot că am băgat bani în echipă. Că am băgat atâtea milioane în jucători. Mai bine aş fi luat de la Steaua 2. Nu pot să zic nimic despre echipă, Brandan a jucat foarte bine, dar eu sunt un idiot. E o umilinţă mai mare decât cea de la meciul cu Buzăul, noi am luat şapte jucători de la echipa asta şi am dat ăapte copii.Dacă era 0-0, nu eram supărat. Dar, să te şi bată, deja e prea mult pentru mine. Am vrut să fac o echipă mare, ce să fac. Am dat nişte bani pe nişte jucători şi degeaba. Dacă nu luăm campionatul, nu mai investesc nici un ban. Înseamnă că nu am nici o treabă cu acest fenomen şi trebuie să renunţ. Sper să fie un accident cel de azi. Sunt un idiot, ce să fac?", a spus Becali la Sport.ro.

S-a terminat

Min. 90+3 - Stancu (Steaua) a reluat din "foarfecă", Maftei a blocat

Min. 90+1 - Schimbare la Unirea: a ieşit Muzac, a intrat Bâtfoi, tot de la Steaua II

Min. 90+1 - Cartonaş galben Kapetanos (Steaua)

Se arată cinci minute de prelungire

Galeria Stelei a părăsit şi ea stadionul

Min. 85 - Schimbare la Unirea: a ieşit Toşca, a intrat Văduva, venit de la Steaua II

Min. 84 - Pădureţu (Unirea) a şutat de la distanţă, Tătăruşanu a reţinut

Gigi Becali a părăsit stadionul Unirii

Min. 82 - Surdu (Steaua) a cerşit un penalty, dar arbitrul nu acordă nimic. Cernea (Unirea), cartonaş galben pentru trageri de timp.

Min. 78 - Kapetanos (Steaua) a şutat de la marginea careului mare, Cernea a reţinut mingea

Min. 73 - Schimbare la Steaua: a ieşit Bilaşco, a intrat Surdu

Min. 72 - Kapetanos (Steaua) a reluat cu capul pe lângă poartă

Min. 71 - Maftei (Unirea) a şutat de la distanţă, Tătăruşanu a respins cu greutate

Min. 70 - Schimbare la Steaua: a ieşit Anghelov, a intrat un alt fost unirist, Iulian Apostol

Min. 69 - Kapetanos (Steaua) a reluat spre poarta Unirii, Cernea a reţinut

Min. 61 GOOL UNIREA! Semedo (dreapta) profită de o eroare a defensivei Stelei şi marchează din interiorul careului

Valentin Sandu (stânga) şi Semedo, într-o dispută „oarbă“ pentru minge

Min. 59 - Schimbare la Steaua: a ieşit Onofraş, a intrat Kapetanos

Min. 57 - Stancu (Steaua) a fost blocat de Cernea în afara careului mare, iar Onofraş a tras de lşa distanţă pe lângă buturile ialomiţene.

Min. 54 - Onofraş (Steaua) a centrat în faţa porţii, Bilaşco a reluat, dar Cernea a reuşit să respingă peste poartă.

Min. 50 - Emeghara (Steaua) a văzut cartonaşul galben

Min. 48 - Cernea (Unirea) a blocat mingea în faţa lui Bilaşco, acesta l-a călcat pe picior pe portarul ialomiţenilor.

A început repriza secundă

S-a terminat prima repriză

Min. 43 - Rusescu (Unirea) a şutat din afara careului mare, iar mingea s-a dus peste poarta stelistă.

Min. 40 - Răduţ (Steaua) a şutat din afara careului, mingea a fost respinsă de apărarea ialomiţeană.

Min. 32 - Brandan (Steaua) a centrat de pe partea stânga şi Stancu (foto) a reluat mingea cu capul în bara transversală a porţii lui Cernea. Cea mai mare ocazie a Stelei de până acum.

image

Min. 31 - Semedo (Unirea) l-a faultat la 17 m pe Răduţ. Bogdan Stancu a şutat peste poarta lui Cernea.

Min. 29 - Brandan (Steaua) a centrat, mingea a trecut prin faţa lui Bilaşco şi a ieşit în afara terenului.

Min. 25 - Pădureţu (Unirea) a şutat din lovitură liberă de la 35 m, mingea a trecut puţin peste poarta stelistă.

Min. 21 - Stancu (Steaua) i-a pasat lui Onofraş, iar acesta a reluat slab de la 14 m de poartă şi Cernea a reţinut.

Meciul este dominat de Steaua, dar fără a avea ocazii de a marca. Terenul de joc se prezintă în condiţii execrabile, fiind plin de denivelări.

În tribuna oficială a stadionului din Urziceni se află, printre alţii, Gigi Becali, Helmuth Dukadam, preşedintele Stelei, şi fostul selecţioner Anghel Iordănescu.

Min. 10 - Corner pentru Steaua. A executat Latovlevici, apărarea ialomiţeană a respins.

Min. 5 - Onofraş (Steaua) a şutat pe lângă poartă de la 7-8 m lateral dreapta

A început meciul

Meciul a fost blocat la casele de pariuri, conform Pro TV, deoarece foarte mulţi au mers pe victoria Stelei la Urziceni.

Echipele de start:

Unirea Urziceni: Cernea - Muşat, Maftei, Nicu, V. Lupu - Muzac, Todoran, Pădureţu, Toşca - Semedo, Rusescu. Antrenor: Octavian Grigore

Steaua: Tătăruşanu - Emeghara, Galamaz, Geraldo, Latovlevici - Onofraş, Răduţ, Anghelov, Brandan - B. Stancu, Bilaşco. Antrenor: Ilie Dumitrescu

Steliştii au în primul "11" patrui foşti ialomiţeni, iar Unirea doar trei foşti jucători din Ghencea, cei bolduiţi.

George Galamaz, Marius Bilaşco, Marius Onofraş, Ricardo Gomes, Iulian Apostol, Laurenţiu Marinescu şi Pablo Brandan au trecut în pauza de două săptămâni pentru meciurile naţionalei de la Urziceni la Steaua. La Unirea au sosit de la Steaua II, din Liga a II-a, Filip, Lupu, Toşca, Muzac, Fl. Matei, Pazon, Bâtfoi şi Văduva.

Şansele Unirii de a reuşi să obţină trei puncte pe teren propriu, în aceste condiţii sunt minime. O spus-o chiar patronul clubului ialomiţean Dumitru Bucşaru. „Steliştii sunt proştii proştilor dacă nu ne bat”, a declarat Bucşaru pentru Pro TV.

Oficialii Unirii încearcă să-şi facă un pic de curaj înaintea partidei. “Niciodată nu s-a pus problema să fie ceva necurat legat de această echipă, indiferent de eşalonul în care am evoluat. Va fi greu să văd jucătorii Unirii în tricoul Stelei. Mi s-a rupt o parte din suflet. În condiţiile în care suntem pe locul 12, iar Steaua e pe 1, un rezultat de egalitate ar fi foarte, foarte bun. Sperăm să nu retrogradăm la finalul sezonului”, a declarat Felix Grigore, directorul general al Unirii, la Sport.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite