FC Vaslui – Dinamo, 2-0 / Explicaţia lui Ando: „Nu am ştiut să jucăm cu vântul!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Vaslui a trecut de Dinamo, scor 2-0. Golurile trupei lui Hizo au fost marcate de Wesley şi Cânu. Dinamo a avut o evoluţie ştearsă, fără a avea vreo ocazie clară la poarta lui Genchev. 

Ioan Andone a găsit motivul pentru care Dinamo a pierdut cu Vaslui: „În repriza a doua vântul era de partea noastră, dar noi nu am ştitu să jucăm cu vântul"
„La Vaslui sunt străini buni, acre duc echipa sus. Noi ne doream victoria, dar cu această înfrângere, acest an este pentru noi pierdut pentru locul 1, rămâne doar Liga Europa"
Andone s-a găsit şi pe el responsabil la eşec, dar şi pe arbitrii: „Am făcut schimbări neinspirate, jucătorii pe care i-am introdus după pauză nu au dat rezultat. Am avut şi un penalty la Alexe, care nu s-a dat. Vasliului e un al doilea Piatra Neamţ. Pe partea lui Şovre s-au întâmplat multe. Mă bucur că Avram a fost la meci, şi să se ia decizii la Comisie".

"Vorbeşte prostii Andone. Nu a fost nicio greşeală de arbitraj. Nu a avut nicio ocazie Dinamo, trebuia să-i batem la scor", Mă dezamăgeşte Andone, credeam că e ceva de el..., a  replicat Porumboiu. 

Final de meci 

Min. 87 - Schimbare la Vaslui! A intrat Pouga în locul lui Bello.

Min. 82 - Schimbare la Dinamo! Cătălin Munteanu îi ia locul lui Kone.

Min. 72 - Pătraşcu trimite puternic, de la 30 de metri, puţin peste poarta lui Kuciak.

Min. 70 - Schimbare la Dinamo! Bakaj îi ia locul lui Dănciulescu

Min. 67 - Schimbare la Vaslui: Gheorghiu a fst înlocuit cu Milisavljevic

Min. 53 - Schimbare la Dinamo: Liviu Ganea este înlocuit cu Ţucudean. 

Min. 48 2-0 GOOOL Vaslui. Cânu trimite cu capul în poarta cânilor, după ce Papp a deviat spre el, tot cu capul. 

A început repriza a doua. Prima schimbare la Vaslui: arkaş îi ia locul lui Wesley, accidentat.

Finalul primei reprize. 

Min. 45 - Dinamo a ratat ocazia de  egala. Torje putea să-i paseze lui Dănciulescu, rămas singur cu portarul vasliului, dar a preferat câteva driblinguri inutile, fiind deposedat. 

Min. 35 - Gheorghiu cere penalty după un duel cu Moţi, însă centralul Robert Dumitru nu acordă nimic. Gheorghiu a căutat contactul cu dinamovistul, deci arbitru a decis corect. 

Min. 32 - Wesley iroseşte iar o ocazie mare, după ce trimite un şut bun, cu puţin pe lângă. În momentul şutului, atacantul s-a accidentat şi a avut nevoie de intervenţia medicilor. 

Min. 24 - GOOOLLL Vaslui. 1-0. Wesley profită de o busculadă în careul lui Dinamo, după un corner bătut, şi trimite din şase metri în poarta lui Naumovski. 

Min. 23 - Moţi îl deposedează pe Wesley, scăpat pe poarta lui Dinamo. 

Min. 19 - Pătraşcu şutează, dar balonul e deviat şi reţinut de Kuciak. Şi Dănciulescu are o ocazie. Dinamo începe să domine la Vaslui. 

Min. 13 - Kuciak reţine din faţa lui Liviu Ganea, spre care se îndrepta o pasă bună a lui Alexe. 

Min. 7 - Torje a sprintat spre poarta Vasluiului şi şi-a depăşit în viteză adversarii. Mijlocaşul a centrat bine la Alexe, dar dinamovistul a trimis cu mult peste poartă. 

Min. 6 - Cea mai mare ocazie de gol a începutului de meci. Wesley trimite cu capul din patru metri periculos pe lângă poartă. 

Min. 3 - Galeria lui Dinamo pătrunde în stadion cu întârziere. Prima ocazie a Vasliului, prin Adailton, care trimite un şut, deviat de un dinamovist în corner. 

Partida a început. 

Echipe de start:
VASLUI: Kuciak - Genchev, Papp, Cânu, Milanov - Gheorghiu, Costin, Wesley, Sânmărtean -Adailton, Bello. 
Rezerve: Cerniauskas, Campano, Zmeu, Pouga, Milisavljevic, Bălace, Farkaş

DINAMO: Naumovski - Rubio, Găman, Moţi, Diabate - Torje, Kone, Pătraşcu, Alexe - Dănciulescu, L. Ganea.
Rezerve: Bălgrădean, Bărboianu, D.Grigore, Bakaj, C.Munteanu, V.Munteanu, Ţucudean

Duelul este unul extreme de interesant şi pe bancă, unde se află doi antrenori cu experienţă. 

Hizoş şi And one sunt printre cei mai experimentaţi tehnicieni din Liga I. S-au duelat până acum de 18 ori, iar „Dulăul" s-a impus în 12 partide în fața „Fălcosului". Dinamo şi Vaslui sunt despărţite de doar patru puncte în Liga I.
„Dacă batem la Vaslui, intrăm în cărţi pentru locul doi. Mergem la victorie acolo. Nu ştiu dacă ne vom bate la titlu", a spus Andone. „Pentru noi orice meci e decisiv de acum înainte, cu Dinamo ne temem doar de noi. Noi privim doar la echipele din faţa noastră, atât ne interesează", a răspuns Hizo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite