LIVETEXT: Unirea - Steaua, 2-2 /Remiză pentru CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unirea şi Steaua au şansa să egaleze CFR-ul în această seară
Unirea şi Steaua au şansa să egaleze CFR-ul în această seară

Unirea şi Steaua au terminat la egalitate, scor 2-2, un rezultat care nu ajută foarte mult niciuna dintre echipe în încercarea lor de a ajunge din urmă CFR-ul. Steliştii au marcat golul care le-a adus un punct în ultimele secunde ale meciului, refuzându-i astfel antrenorului Unirii, Ronny Levy, prima victorie în campionat. După acest rezultat, clujenii, învinşi la Galaţi, rămân lideri în Liga 1, cu 38 de puncte, urmaţi de Urzicen

FINAL DE MECI. SCOR 2-2

MIN 90 GOOOOOOOOOOOOL STEAUA! Kapetanos marchează şi salvează un punct în ultimele secunde de joc

Schimbare la Unirea : Iese Onofraş, intră Galamaz

Mai sunt 5 minute cu tot cu prelungiri şi Unirea se apropie de o primă victorie în campionat în mandatul lui Levy

Schimbare la Unirea. Iese Semedo şi intră Ricardo.

Schimbare la Steaua. Iese Tudose şi intră Pepe Moreno.

MIN 82. Tudose îl trage de tricou pe Bilaşco, dar nu primeşte cartonaş galben de la alaj. Unirea beneficiază de o lovitură liberă periculoasă. Pe margine, se pregăşetşe să intre la gruparea ialomiţeană Ricardo. Pădureţu şutează şi marchează, mingea îl loveşte pe Onofraş şi ibtră în poartă. Golul este însă anulat pe motiv de ofsaid.

Min 79. Fault obţinut de Bogdan Stancu, din apropierea careului. A. Karamyan şutează de la 20 de metri,d ar peste poarta lui Tudor.

MIN 72. GOOOOOOOOOOOL UNIREA! 2-1! Onofraş îi aduce pe campioni în avantaj.

MIN 69 Szekely este iertat de Balaj, care nu-i dă galben după un falt de la spate. Mijlocaşul Stelei putea fi eliminat pentru că mai avea un cartonaş galben. Stoichiţă îl schimbă imediat cu Karamyan

Min 67 Ocazie la poarta Stelei. Pădureţu şutează înşelător, dar Tătăruşanu reţine

MIN 61. ASALT LA POARTA UNIRII!!! Kaptanos, Toja şi Ovidiu Petre încearcă să-l învingă pe Tudor, dar apărarea ialomiţenilor rezistă.

MIN 59 Kapetanos trece pe lângă gol! Nicoliţă îl angajează în careu, iar atacantul grec trimite pe lângă poartă

Min 50. Unirea în atac. Brandan centrează, dar steliştii resping în corner.

SCHIMBARE LA UNIREA: MAFTEI îI LASĂ LOCUL LUI BORDEANU

A ÎNCEPUT REPRIZA A DOUA

Rezultatul de egalitate de la pauză nu ajută niciuna dintre echipe în încercarea lor de a ajunge din urmă liderul CFR Cluj. Prima repriză a fost disputată, Unirea a jucat mai ofensiv decât în precedentele partide, cu Onofraş în mare dispoziţie de joc. La Steaua s-a remarcat negativ Tudose, vizibil apăsat de miza meciului şi poate şi de comentariile patronului Gigi Becali, care nu-l mai doreşte în lot. Un plus pentru Ovidiu Petre,  activ pe fază ofensivă şi destul de sigur în apărare.

Min 45. S-a terminat prima repriză.

Min 43 Onofraş intră periculos în careu şi şutează din unghi. Mingea loveşte puternic bara.

Min 40. Contraatac periculos al Unirii. Fotbaliştii ialomiţeni sunt 3 contra 1 , însă nu reuşesc să speculeze superioritatea numerică

Suporterii Stelei şi-au amintiti de rivalitatea cu Dinamo şi îi înjură pe cei din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Min 35 Fotbaliştii lui Ronny Levy sunt din nou în atac. Autorul golului Unirii, Frunză, încearcă din nou să creeze probleme steliştilor. Tătăruşanu respinge fără probleme.

Min 30. Faza se mută rapid în careul stelist. Tătăruşanu rezolvă situaţia.

Min 28 Fotbaliştii lui Stoichiţă ameninţă din ce în ce mai periculos poarta Uniri. Stancu scoate un balon la centrare, însă Szekely reia dezamăgitor.

Min 20. Steliştii ripostează prin Bogdan Stancu. "Motanul" îi ia faţa lui Mehmedovici, dar nu reuşeşte să-l învingă pe Tudor.

Min 18. Bilaşco protejază o minge în careu, îi pasează lui Onofraş, care trage tare din interiorul careului. Portarul Stelei respinge în corner.

Min 17.Se trece peste faza de construcţie, fotbaliştii ambelor formaţii preferă pasele lungi. Nici terenul nu îi ajută prea mult pe jucători. Suprafaţa de joc începe să le pună probleme mari.

Min 13. Steaua are o lovitură liberă periculoasă de la marginea careului. Ialomiţenii îi cer însă socoteală lui Balaj pentru că a fluierat fault foarte uşor. Szekely trage, dar mult peste poarta lui Tudor.

Min 10. Se joacă pe contre. Ambele echipe au lăsat garda jos.

Min 8 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL STEAUA ! Ovidiu Petre egaleză cu un şut din interiorul careului. Ce meci avem la Urziceni !

MIN 3. GOOOOOOOOOOOL UNIREA! Frunză speculează o greşeală enormă a lui Tudose şi deschide scorul printr-un şut senzaţional.

Min. 1 Unirea începe în atac.

A început partida.

Iată cele două echipe:

Unirea Urziceni: 74. Tudor - 24 Maftei, 4. Mehmedovici, 22. B. Fernandes, 19. Brandan - 8. Paraschiv - 17. Semedo, 10. Pădureţu, 30. Frunză - 25. Onofraş, 7. Bilaşco.
Antrenor: Ronny Levy

Steaua: 12. Tătăruşanu - 4. Golanski, 5. Jelev, 15. Tudose, 77. Artiom Karamyan - 8. Ov. Petre - 16. B.Nicoliţă, 14. Toja, 7. Szekely - 28. Stancu, 9. Kapetanos.
Antrenor: Mihai Stoichiţă.

"Un egal la Urziceni nu ar fi rău, însă nu ne permitem că noi suntem Steaua. Daca nu îi batem putem să ne ducem acasă! Acasă ne ducem! Cum să faci egal cu Urziceni! Trebuie s-o baţi pe Urziceanca s-o distrugi!", a spus astăzi patronul Stelei, Gigi Becali, imediat după finalul jocului de la Galaţi.

Antrenorul campioanei, Ronny Levy, speră să spargă ghinionul şi să obţină prima sa victorie în Liga 1.


"Ne-am pregătit bine toată săptămâna. Am văzut cum joacă şi Steaua. A fost dificil când am jucat primele trei meciuri la intervale mici de timp. Steaua este o echipă importantă, o echipă mare, este foarte important pentru noi să câştigăm meciul. Noi ne-am pregătit bine dar nu se ştie ce va fi pe teren. Sper să fie ziua noastră", a spus Ronny Levy.

Mihai Stoica, managerul ialomiţenilor, a anunţat că doar 300 de fani stelişti vor fi prezenţi la partidă.

"Nu vor veni foarte mulţi fani ai Stelei. Steaua a recunoscut doar 300 de suporteri, ne-a informat că îi recunoaşte doar pe cei din Liga Suporterilor, cei din Peluza Sud nu vor veni", a precizat MM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite