Dinamo - Rapid 3-2. Prima înfrângere pentru giuleşteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partida Dinamo - Rapid, contând pentru etapa a IV-a Ligii I, s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 3-2, pe stadionul "Dinamo" din Bucureşti.

Min. 90: FINAL DE MECI!

Min. 89: Garat este eliminat!

Min. 84: Schimbare la Rapid. Iese Herea şi intră Veronesi

Min. 80: Schimbare la Dinamo. Iese Niculae şi intră Dănciulescu!

Min. 78: Schimbare la Rapid. Iese Sburlea, intră Răduţă

Min. 68: Schimbare la Rapid. Şumudică face prima schimbare: iese Bozovici, intră Cassio

Min. 65: GOL!!! Torje marchează un supergol!

Min. 62: GOL!!! Liviu Ganea realizează şi el "dubla"! Dinamo - Rapid 2-2!!!!

Min. 60: Schimbare la Dinamo. Intră N'Doye, iese Kone

Min. 56: OCAZIE PENTRU DINAMO! Torje a driblat trei adversari şi a pasat pentru Adrian Cristea, care l-a găsit pe Niculae în careu. "Săgeată" şi-a driblat adversarul direct şi a tras spre poartă, dar Bornescu s-a opus.

Min. 51: GOL!!! Înscrie Liviu Ganea

Min. 49: Adrian Cristea execută direct pe poartă o lovitură de la colţ, iar bara îl salvează de la gol pe Mircea Bornescu!

Min. 46: Schimbare la Dinamo: iese Andrei Cristea, intră Liviu Ganea!

Min. 45: Sfârşitul primei reprize

Min. 44: GOL!!! Herea îl învinge din nou pe Naumovski!!!!

Min. 41: Adrian Cristea bate excelent o lovitură liberă de la 35 de metri, iar balonul trece foarte aproape de bara din dreapta a porţii apărate de Bornescu!

Min. 30: Ocazie MARE pentru Rapid! Herea putea face 2-0, dar a trimis pe lângă poartă din apropiere

Min. 26: Homei respinge stângaci un balon, rapidiştii recuperează şi muntenegreanul Bozovici trece pe lângă 2-0

Min. 23: Garat trage excelent de la peste 35 de metri, Bornescu acordă corner

Min. 13: GOL!!! Bozovici pătrunde pe partea stângă, centrează în faţa porţii, iar Herea împinge mingea în plasă din câţiva metri

Meciul Dinamo - Rapid a fost înrerupt pentru două minute, în Min. 8, din cauza fumului produs de fumigenele aruncate de galeriile celor două echipe.

Min. 6: Niculae şutează mult peste poartă din afara careului

Min. 1: A început partida.

UPDATE, ora 19.45: Pe tabela de marcaj a fost proiectată stema lui Dinamo, alternată cu o imagine a fostului căpitan Cătălin Hâldan. Apoi, a apărut şi emblema Rapidului, dupa care au fost rulate secvenţe video cu fanii "câinilor roşii".

UPDATE, ora 19.30:  Primele incidente dintre suporterii lui Dinamo şi cei ai Rapidului au avut loc deja, înainte ca galeria giuleştenilor să ajungă la stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare. Sublocotenentul Alexandru Nicolae, de la Jandarmeria Bucureşti, a explicat ce s-a petrecut. "La intersecţia Şoseaua Ştefan cel Mare - Calea Floreasca, grupul de rapidişti a intrat în altercaţie cu fanii lui Dinamo. A început bataia, pietre aruncate, dar efectivele noastre au intervenit prompt", a comentat el.

Alexandru Niculae a precizat, ulterior, că fanii reţinuţi sunt în număr de patru şi sunt susţinători ai echipei Dinamo: "După verificări, au fost reţinuţi patru suporteri, toţii fani ai echipei Dinamo, printre cei care au provocat incidentele de la intersecţia dintre Şoseaua Ştefan cel Mare şi Calea Floreasca".

Peste 500 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la meciul Dinamo - Rapid, programat duminică, la ora 20.00, în etapa a IV-a a Ligii I, se arată într-un comunicat al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.La partida de duminică, publicul va avea acces numai pe bază de bilete şi invitaţii. Dispozitivul de control-acces în stadion, îndrumare şi supraveghere a suporterilor, va fi asigurat de agenţi ai unei firme private de securitate.

"Eu sper să fie un meci bun, suporterii noştri au nevoie să vadă un meci de calitate, pe care noi să-l câştigăm. Va fi dificil pentru că Rapid are o nouă echipă. În formula de start sunt 5 sau 6 jucători noi faţă de perioada în care antrenam eu pe Rapid. Este o echipă puternică şi pentru că majoritatea jucătorilor transferaţi provin de la o singură echipă. Nu duc lipsă de relaţiii de joc şi echipa a devenit omogenă destul de repede. Pentru mine e un meci mai special pentru că eu am fost apreciat la Rapid şi iubit de suporteri. Asta am simţit deşi am avut unele temeri înainte de a semna cu Rapid, dar s-au purtat extraordinar cu mine şi le sunt recunoscător. Sper însă ca mâine să câştigăm, să fie un meci frumos, să nu le pară rău că au venit aici", a spus Ioan Andone.

image

"Va fi un joc disputat, pentru mine este un derby, chiar dacă o să apară acum unii care vor spune că singurul derby este Dinamo - Steaua. Ne respectăm adversarul, normal, Dinamo este o echipă puternică, are un antrenor cu experienţă şi în opinia mea este una dintre pretendentele la titlu în acest sezon. Sper ca la finalul meciului cu Dinamo să ne reabilităm în faţa suporterilor şi să obţinem un rezultat bun. Domnul Andone e un antrenor cu experienţă, cu mult înaintea mea, are un atu că a antrenat aici, dar eu am filosofia mea de la care nu mă abat. Sunt un antrenor care pot sacrifica şi spectacolul pentru rezultat", a spus şi tehnicianul Rapidului, Marius Şumudică.

Marius Şumudică a venit la Gloria Bistriţa în această iarnă

Dinamo, echipa de start: 23. Naumovski - 27. Homei, 30. Garat, 4. Moţi, 31. Bazzi - 26. Mărgăritescu, 5. Kone - 22. Torje, 20. Ad. Cristea, 17. An. Cristea - 9. M. Niculae

Rapid, echipa de start: 33. Bornescu - 2. Rui Duarte, 4. M. Antonio, 23. M. Constantin, 6. Ezequias - 8. N. Grigore, 15. Lazăr - 30. Spadacio, 10. Herea, 19. Bozovici - 21. Sburlea

Arbitri - Cristian Balaj - Szekely Zoltan, Ionel Popa - Adrian Comănescu.

Observatori: Cornel Sorescu, Gheorghe Nedelescu.

Supervizor: Mircea Sandu.

Primul meci: 0-1, la 9 septembrie 1948, pe stadionul Venus din Bucureşti.

Ultimul meci: 1-1, la 8 noiembrie 2009.

Scor maxim: 6-0, la 17 septembrie 1988, pe stadionul Dinamo din Bucureşti.

Ultima victorie a echipei Rapid în deplasare: 2-0 la 11 noiembrie 2007.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite