Dinamo - FC Vaslui 1-2. După trei ani, moldovenii lui Porumboiu câştigă iar în "Groapă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo şi FC Vaslui s-au înfruntat astăzi, în "Ştefan cel Mare", într-o partidă contând pentru etapa a VIII-a a Ligii I.

Vezi cele mai importante declaraţii de după meci:

Wesley: "A venit un antrenor nou, cu o mentalitate nouă şi am înţeles cum lucrează.Am revenit în lupta pentru titlu. Ne batem cu Steaua, CFR Cluj, Rapidul...vedem"

Dragomir: "Arbitrajul nu mi-a plăcut. Putea să dea penalty, trebuia să mai dea cartonaşe. Echipă uşoară şi Dinamo, cu apărare slabă. Dinamo nu se poate bate la titlu"

Ioan Andone: "Ne îndepărtăm de obiectiv. Am dominat Vasluiul. Arbitrului i-a fost frică să dea două penalty-uri. Trebuia să avem mai multe puncte. E o perioadă grea pentru Dinamo"

Lopez Caro: "Nu ştiu dacă ne batem pentru titlu. Între mine şi Porumboiu a fost ce a fost, dar a trecut. Felicit băieţii pentru jocul bun din această seară"

Porumboiu: "Nu a fost penalty la Marius Niculae. Eu spre deosebire de ziarişti, mă şi pricep, şi vă dau cuvăntul meu de onoare că nu sunt obiectiv"

Min. 90+3: FINAL DE MECI

Min. 90: Execută N'Doye şi ratează. Balonul loveşte bara transversală!!!!

Min. 89: Liviu Ganea obţine un penalty pentru Dinamo Bucureşti.

Min. 83: Vasluienii joacă la trecerea timpului

Min. 82: Schimbare La FC Vaslui. Sânmărtean este înlocuit de către Raul Costin.

Min. 75: Marius Niculae încearcă un şut cu piciorul drept, din afara careului, dar este blocat de Papp.

Min. 70: Schimbare la Dinamo. Iese Rubio, intră M. Niculae

Min. 70: Schimbare la Dinamo. Iese Ad. Cristea, intră C. Munteanu

Min. 67: Schimbare la Vaslui. Iese "bunicul" Adailton, intră sârbul Milisavljevici

Min. 55: Torje execută foarte bine o lovitură liberă de la 20 de metri. Şutul la firul ierbii este reţinut de Kuciak.

Min. 53: Sânmărtean centrează înşelător, niciun coechipier nu reuşeşte să reia spre poartă, iar mingea se scurge puţin pe lângă poarta lui Curcă.

Min. 46:Schimbare la Dinamo. Kone îi ia locul lui Mărgăritescu.

Min. 45: PAUZĂ ÎN "ŞTEFAN CEL MARE"

image

Min. 39: GOOOL - Wesley îşi aduce echipa în avantaj, marcând cu capul dintre doi adversari, după o centrare a lui Sânmărtean

Min. 33: GOOOL - Atacantul Wesley a fost scos din ofsaid de "comisarul" Moţi, a înaintat şi a şutat, la firul ierbii, din şase metri. Curcă a fost bătut, iar Bordeanu şi-a împins mingea în propria poartă!

Min. 26: L. Ganea şutează peste poarta oaspeţilor!

Min. 22: Adailton centrează din nou, Wesley profită de o bâlbâială în apărarea dinamovistă şi reia pe spate pe lângă poarta lui Curcă

Min. 19: Wesley îşi încearcă norocul din afara careului, dar trimite pe lângă poarta lui Curcă.

Min 18: GOOOL - Liviu Ganea înscrie cu o lovitură superbă de cap, de la aproximativ 11 metri, după centrarea perfectă a lui Valeriu Bordeanu.

Min. 10: Bordeanu a urcat în ofensivă, a primit în poziţie favorabilă de la Dănciulescu, dar şutul a fost dezamăgitor, la mare distanţă de buturile porţii lui Kuciak!

Min. 8: O nouă ocazie la poarta oaspeţilor. Liviu Ganea a pătruns în careu, i-a luat faţa lui Papp şi a încercat un lob, din unghi. Kuciak a fost bătut, dar mingea a trecut paralel cu poarta vasluienilor.

Min. 4: Jocul s-a mutat repede la poarta adversă. Torje a încercat un şut din unghi, dar Kuciak a fost la post şi a respins în corner.

Min. 3: Sânmărtean ratează prima ocazie a partidei din această seară. Mijlocaşul celor de la FC Vaslui a fost lansat de Adailton şi a încercat un şut plasat, din afara careului. Mingea a ocolit poarta lui George Curcă.

Min. 1: A început partida

IATĂ COMPONENŢA CELOR DOUĂ ECHIPE:

Dinamo: 1. Curcă - 3. Rubio, 30. Garat, 4. Moţi, 16. Bordeanu - 22. Torje, 26. Mărgăritescu, 29. N'Doye, 20. Ad. Cristea - 15. Dănciulescu, 19. L. Ganea. Antrenor: Ioan Andone.

FC Vaslui: 1. Kuciak - 20. Milanov, 3. Papp, 26. Farkas, 27. Hugo Luz - 2. Campano, 4. Genchev, 80. Wesley, 18. L. Sănmărtean - 9. Pouga, 14. Adailton. Antrenor: Juan Ramon Lopez Caro.

Antrenorul Ioan Andone a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Dinamo trebuie să câştige partida cu FC Vaslui, din etapa a VIII-a a Ligii I, şi nu crede că jucătorii săi vor fi avantajaţi de problemele existente la gruparea moldoveană în legătură cu antrenorul Lopez Caro.
"Ne aşteaptă o săptămână grea cu trei meciuri importante, două în campionat, cu FC Vaslui şi Unirea Urziceni, apoi urmează Cupa, unul dintre obiectivele noastre. Sper ca jucătorii să înţeleagă că primul meci este cel mai important şi sper să câştigăm şi noi în final cu 1-0 şi să nu primim gol. Întâlnim echipa FC Vaslui după un meci foarte bun. Trebuie să ne verificăm şi noi cu o echipă bună a campionatului. Îi aşteptăm şi suntem pregătiţi să câştigăm acest meci. Eu sper să nu avem un semieşec", a spus Ioan Andone.

Antrenorul FC Vaslui, Juan Ramon Lopez Caro, a declarat că atât pentru echipa sa cât şi pentru Dinamo meciul de duminică seară, din cadrul etapei a VIII- a a Ligii I, va fi unul complicat.
"Va fi o partidă foarte grea cu o echipă care a demonstrat continuitate în rezultate, cu valori individuale. Pentru ambele echipe va fi un meci complicat însă îmi doresc foarte mult cele trei puncte. Dinamo este o echipă cu multe variante în atac. În centru are un bun joc de creaţie, cu oameni de viteză pe benzi şi cu jucători valoroşi în situaţie de unul la unul. Să nu uităm că e o echipă care finalizează mult şi acest lucru se vede la golaveraj. Este o echipă curajoasă şi atunci e normal să primească şi goluri multe. Trebuie să fim puternici în apărare şi curajoşi în atac", a declarat antrenorul spaniol.

Dinamo - FC Vaslui, duminică, ora 20.30, Digi Sport

Arbitri: Augustus Constantin - Aurel Oniţă, Zoltan Szekely - Lucian Rusandu.
Observatori: Alexandru Popescu, Gheorghe Moise.
Supervizor : Dumitru Dragomir.
Palmares: 10 4 2 4 13-13
Primul meci: 2-1, la Vaslui, în 6 noiembrie 2005.
Scor maxim: 4-1, la Bucureşti, în 11 aprilie 2009.
Ultima victorie a formaţiei FC Vaslui la Bucureşti: 2-0, la 4 august 2007.
Ultimul meci la Bucureşti: 1-1, în 13 decembrie 2009.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite