GALERIEFOTO Rapid - CS Mioveni 4-0 Vezi toate reacţiile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii lui Răzvan Lucescu n-au avut nicio emoţie în faţa „bătrânilor“ lui Mihai Stoichiţă. Chiar dacă trupa din Mioveni a avut o prestaţie destul de bună în prima repriză, giuleştenii au controlat partida de la un capăt la altul. Mai ales în repriza a doua, când au şi marcat de trei ori şi şi-au permis să mai rateze alte câteva ocazii monumentale. Argeşenii au căzut psihologic după golul al doilea marcat de Herea din

Vezi o galerie foto în Slideshow

Răzvan Lucescu: „Pancu este un jucător de mare calitate“

Rapid-Mioveni 4-0Rapid-Mioveni 4-0

Antrenorul Rapidului, Răzvan Lucescu, nu s-a entuziasmat după acest succes fără istoric al alb-vişiniilor. Fostul selecţioner spune că victoria este concludentă, menţionând că faza penaltyului a fost una limpede. „Au fost şi foarte multe momente foarte bune, dar şi mai puţin bune. A contat că am marcat repede şi apoi a interevenit o perioadă de relaxare a noastră, completată şi de câteva ratări ale noastre. A doua repriză a fost însă clar în favoarea noastră şi ca urmare a discuţiilor de la pauză. A reieşit un rezultat care spune totul despre diferenta dintre cele două echipe“.

Cât despre faza controversată de la golul doi al giuleştenilor, cea din care Herea a marcat din penalty, Lucescu a replicat: „A fost un penalty indiscutabil, chiar se impunea şi-un cartonaş roşu. Aveam nevoie şi de un rezultat bun înaintea meciului cu Legia“.

Cât despre programul imediat următor al Rapidului, tehnicianul a continuat: „Urmează meciuri din trei în trei zile, şi am nevoie de toţi jucătorii, să aibă meciuri în picioare. Acest rezultat dă încredere jucătorilor mei, le creşte autostima. Cât despre Pancu, ce să zic, el a dat şi pasa decisivă la Roman, la faza penaltyului, este un jucător de mare calitate“.

În fine, Lucescu a vrut să lămurească şi problema lui Rui Duarte: „El a fost accidentat, a avut perrmisiunea noastră de a se reface în Portugualia. Rui Duarte este un jucător de valoare. Şi mai vreau sa spun un singur lucruŞ şi anume că lucrurile de la noi din vestiar sunt diferite faţă de cele pe care vreţi voi să le prezentaţi“.

Dinu Gheorghe: „Becali vorbeşte despre jucătorii Rapidului, pentru că ai lui n-au valoare“

„Succes conturat în repriza a doua. Mioveni a arătat prospeţine în prima parte, dar în partea a doua am controlat tot jocul. Aceste meciuri cu echipe mai slab cotate trebuie tratate cu multă seriozitate. Este un succes important înaintea meciului cu Legia. Cât despre Pancu a fost un gol superb, care le-a plăcut şi suporterilor, extrem de puţini spre surprinderea mea. Gigi Becali vorbeşte mai mult de jucătorii altor echipe, decât de-ai lui. probabil că jucătorii lui n-au valoare din moment ce vorbeşte despre cei ai Rapidului.“, a spus Dinu Gheorghe.

Herea: „Nu mă duc la Steaua“

Auorul golului marcat de Rapid din penalty, Ovidiu Herea, era bucuros la finalul partidei: „O victorie muncită, ne-am desprins în repriza a doua. Era importantă vicxtoria ca să ne menţinem în spatele lui Dinamo. Am marcat destul de repede, după care a urmat o perioadă mai puţin bună, dar ne-am făcut viaţa mai uşoara în repriza a doua. Mă bucur mult pentru Pancu. Un eurogol, marcat de un superatacant“
Herea a comentat apoi şi zvonul potrivit căruia va ajunge la Steaua: „Nu-şi au rostul aceste speculaţii şi nu ştiu cine le promovează. Eu am mai spus, o zic şi acum, de la Rapid, dacă va fi să plec, o voi face numai afară. Nu se pune problema să ajung la Steaua“.

FInalul partidei.

Min. 77: 4-0 Alexa finalizează cu capul o centrare, din corner, de la Deac

Min. 74: 3-0. Pancu profită de o bâlbă a lui Săndulescu, preia mingea şi lobează elegant peste Hăisan

Min. 62: 2-0. Herea a transformat un penalty, scos de Roman

A început repriza a doua

Pauză în Giuleşti

Min. 6: 1-0 Cassio a profitat de o greşeală a lui Adrian Iordache, fostul jucător al giuleştenilor, a centrat perfect şi Roman a marcat fără emoţii.

A început partida

Răzvan Lucescu nu va miza în această seară, din primul minut, pe Daniel Pancu. Ex-selecţionerul l-a preferat în schimb pe Cassio. Lucescu jr mai surprinde şi prin creditul pe care il acordă lui Creţu.

De partea cealaltă, Mihai Stoichiţă, la primul meci oficial pe banca argeşenilor, speră ca tripleta Dică-Neaga-Tănasă să aibă mai multă strălucire în mandatul său şi să producă surpriza în Giuleşti.

Iată echipele de start:

Rapid (sistem de joc 1-4-3-3):
D. Coman - Creţu, Marcos Antonio, Oros, Ezequias - I. Apostol, Grigore, Herea - M. Roman, Cassio, Deac.
Antrenor: Răzvan Lucescu

CS Mioveni (sistem de joc 1-4-4-2):
Hăisan - I.Voicu, Iordache, Săndulescu, Neagu - Mărgăritescu, Naidin - Enache, Dică, Neaga - Tănasă
Antrenor: Mihai Stoichiţă

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite