L-au „demolat“ pe Demollari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Readus la club pe post de scouter, fostul atacant al roş-albilor n-a fost plătit de acţionari, iar propunerile sale de transfer au fost ignorate. Albanezul s-a chinuit trei luni, în această vară, să obţină viza de România, fără ca şefii lui Dinamo să intervină pentru a grăbi formalităţile.

Roş-albii realizau, astă-iarnă, un transfer de marcă: Demollari, înapoi în „Groapă". Albanezul care a marcat 36 de goluri pentru „câini", în 99 de meciuri, s-a întors la clubul condus de Borcea şi Badea în funcţia de scouter. Tot în perioada dintre tur şi retur, la propunerea lui Demollari, Dinamo l-a adus pe Elis Bakaj, un conaţional al proaspătului descoperitor de talente al roş-albilor.

O armată de oameni pentru un transfer

Începutul era promiţător pentru Sulejman, numai că activitatea sa în „Ştefan cel Mare" s-a împotmolit treptat. Şefii i-au plătit salariul tot mai rar, poziţia sa în club fiind minimalizată. În luna mai, Sulejman a plecat la Tirana în vacanţă.

Având contract cu Dinamo până în decembrie 2011, scouterul „câinilor" a trebuit să obţină viză, pentru a reveni la serviciul din România. Acest lucru i-a luat trei luni de zile. Acţionarii nu au intrevenit deloc pentru a grăbi formalităţile şi a rezolva situaţia lui Demollari. Totuşi, albanezul este aşteptat la Bucureşti până la finele lui august, alături de fiul său, Dario (13 ani), care este portar la Dinamo Tirana. Pe lângă omul care l-a adus pe Bakaj la Dinamo, roş-albii mai au pe statul de plată alţi cinci scouteri. Totuşi, menirea lor nu se justifică, având în vedere că trupa din „Ştefan cel Mare" a transferat un singur jucător în această vară, pe Dorel Stoica (32 de ani), de la Craiova.

Ce scouteri are Dinamo

Nume    Zona monitorizată

I. Moldovan   
America de Sud
Demollari 
   Albania
Fl. Petre    Bulgaria, Serbia, Macedonia
Sdrobiş    România şi Africa
Ţălnar    Europa de Vest
Tănase    Europa de Vest

SULEJMAN DEMOLLARI  SCOUTER DINAMO: „Am urmărit jucători, dar nimeni nu mi-a răspuns"

„Adevărul": Sunteţi de mult plecat în Albania. Când reveniţi la Dinamo?

Sulejman Demollari: Sunt în Albania de aproape trei luni, dar trebuie să stau 90 de zile pentru a primi din nou viza de România. În câteva zile ajung în Bucureşti. Aici urmăresc mai mulţi jucători. L-am propus pe Andi Lila, am discutat cu şefii, am trimis şi mailuri la club, dar nu am primit un răspuns clar. Oricum, Lila a semnat cu o echipă din Grecia. Mai am câţiva tineri pe care-i urmăresc.

Păstraţi legătura cu cei din club? Cu acţionarii, cu Liviu Ciobotariu, de când a fost instalat pe banca tehnică?

Vorbesc mereu cu oamenii din conducere, cu domnii Badea şi Borcea, dar cu Ciobotariu n-am discutat deloc de când e antrenor.

La Dinamo au fost unele întârzieri salariale, au fost afectaţi jucătorii dar şi angajaţii.

Conducerea ştie cel mai bine ce are de făcut, nu vorbesc eu despre aceste probleme. Eu, v-am spus, o să mă întorc peste câteva zile în România şi după aceea vom vedea ce va fi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite