Kone i-a dus pe primul loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Cluj a învins fără probleme pe Ceahlăul în ultima etapă a turului şi a trecut pe prima poziţie a clasamentului.

Clujenii au luat cu asalt poarta moldovenilor încă din primele minute, în timp ce elevii lui Mulţescu s-au mulţumit să se apare supraaglomerat. Ferariu a fost eroul primei reprize, reuşind să respingă spectaculos de pe linia porţii o minge trimisă de Dubarbier.

Apoi, meciul a curs într-o singură direcţie, cu Traore aproape de gol şi reuşita lui Kone, care nu a iertat singur cu portarul de la 16 metri, în urma unei faze pornite de Panin. Ferariu putea da lovitura în finalul primei părţi, când l-a făcut pe Peskovici să boxeze şutul puternic din lovitură liberă, de la 18 metri, iar Burlacu şi-a încercat şi el norocul, fără sorţi de izbândă.

La reluare, acelaşi scenariu, dar cu alţi actori. Lovitura de cap a lui Cadu a nimerit transversala, iar Kone nu l-a învins pe Lipitor. Totuşi, ivorianul a reuşit dubla cu un şut fără speranţe pentru moldoveni.

Apoi, Culio, Dubarbier şi Traore au irosit ocazii mari, iar scorul a rămas acelaşi ca în minutul 57, 2-0.

CFR Cluj 2

Peskovici - Edimar, Alcantara, Cadu, Panin - Culio, Mureşan, Dani, Dubarbier - Traore, Kone. Antrenor: Andrea Mandorlini

Ceahlăul 0

Lipitor - Burlacu, Ersin, Forminte, Barna - I. Bădescu, Ferariu, Tudosă, Rotaru - Abdoulae, Doicaru. Antrenor: Gigi Mulţescu

Goluri: Kone 19, 57

Stadion „Dr. Constantin Rădulescu": 3.000

Arbitru: Sebastian Colţescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite