Kone, neplătit de patru luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kone (numărul 5) a jucat 14 meciuri pentru Dinamo, 8 în campionat şi 6 în Cupă
Kone (numărul 5) a jucat 14 meciuri pentru Dinamo, 8 în campionat şi 6 în Cupă

Ivorianul a intrat în grevă pentru că nu şi-a mai luat banii din toamnă şi spune că revine numai după ce discută cu Borcea. Dinamoviştii s-au reunit, au efectuat vizita medicală, s-au antrenat şi de ieri sunt în cantonament la Poiana Braşov. De la toate acţiunile a lipsit Djakaridja Kone.

„Câinii" l-au căutat telefonic, dar jucătorul a fost de negăsit şi pentru că nu şi-a motivat absenţa a fost pedepsit. „Indiferent de nume, cine greşeşte trebuie să plătească. I-am informat deja pe Cristi Borcea şi pe Nicolae Badea care au decis, conform Regulamentului Intern, ca jucătorul Kone să fie trimis la Dinamo II şi pus pe lista de transferuri", a anunţat directorul sportiv Constantin Dănilescu.

Însă mijlocaşul a explicat de ce nu s-a prezentat la acţiunile echipei. „Nu am venit pentru că nu mi-au dat salariul de patru luni, am copil de crescut, am chirie de plătit, ce fac? Nimeni nu mă bagă în seamă. Am vorbit cu impresarul meu să stabilească o întâlnire cu şefii. Mi-a spus că zilele astea o să discut cu Cristi Borcea şi o să aflu atunci ce voi face pe viitor", ne-a explicat Kone. Apoi, a continuat.

„Mi-am pierdut concentrarea şi motivaţia, nici la antrenamente nu mai eram bun de nimic. Acum am văzut că am fost trimis la Dinamo II, nu e nicio problemă, deşi în contractul meu nu spune că o să evoluez la echipa a doua. Joc unde e nevoie de mine, dar să-mi dea ce mi se cuvine, nu cer nimic în plus", a declarat mijlocaşul.

Îl trimit la „satelit"

Roş-albii au stabilit jucătorii care vor evolua şi la Dinamo II. Erau zece nume, însă cel al lui Kone nu se regăsea, dar „câinii" au explicat strategia. „Sunt doar zece nume, dar mai avem loc pentru încă cinci şi cine greşeşte completează lista", au spus „câinii".

Dinu: „Bărcăuan semnase cu altă echipă"

Cornel Dinu a explicat de ce a picat transferul lui Bărcăuan: „Nu a făcut vizita medicală cu Dinamo şi nu vreau să discut despre problemele lui medicale. A vrut să facă o mică escală la noi, pentru că avea deja un contract semnat cu o altă echipă. Bărcăuan voia să stea aici doar până la vară".

„Îmi pare rău că am bătut atâta drum. Una mi-au spus acum câteva zile, alta s-a întâmplat faţă în faţă. Am venit să facem treabă, dar văd că nu se poate", a spus şi Bărcăuan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite