Kasali Casal:"Îmi place mult Clujul"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nigerianul a semnat astăzi cu CFR
Nigerianul a semnat astăzi cu CFR

Kasali Yinka Casal, nigerianul de 22 de ani achiţionat de CFR Cluj, vrea să-i dea gata pe clujeni prin prestaţiile sale.

Fundaşul de culoare a mărturisit pentru site-ul oficial al clubului din Gruia că a urmărit echipa ardeleană în ultimii ani în timpul competiţiilor europene şi a rămas plăcut impresionat de saltul valoric făcut de actuala echipă a lui Mandorlini.

"Ştiam că CFR 1907 Cluj este unul dintre cele mai mari cluburi din Romania, cu ambiţii mari. I-am văzut anii trecuţi in Champions League şi Europa League şi am remarcat ambiţia şi dorinţa de afirmare. Toate aceste aspecte sunt foarte importante pentru un jucător străin", a spus Kasali Casal.

Nigerianul speră să aibe şi fanii de partea sa.

"Sunt foarte bucuros că mă aflu aici şi le promit că voi fi serios, voi munci din greu şi le voi oferi şi puţin spectacol prin incursiunile mele destul de dese in atac".

Noua achiziţie a CFR-ului s-a arătat încântat de oraşul în care va locui în următorii trei ani.

Este prima dată când vin in România şi pot spune deja că îmi place aici. Din ceea ce am văzut până acum, Cluj-Napoca este un oraş frumos şi nu mă deranjează temperatura sau faptul că ninge, fiind obişnuit cu iarna şi frigul din Londra."

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite