Iancu îi dă pe fraţii Karamian la Steaua la schimb cu Ionescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Iancu este gata să se despartă de fraţii Karamian şi e gata să-i cedeze la schimb cu Andrei Ionescu. Cei doi jucători ai Timişoarei se află în ultimele şase luni de contract, iar Iancu speră să-i cedeze în această iarnă.

"Este o idee de-a mea. Andrei Ionescu este un jucător tânar, în timp ce Karamienii au 30 de ani şi vor să îşi asigure spatele. Dacă nu ajung la un acord cu ei, sunt obligat să îi las să plece chiar şi la o contracandidată, pentru a nu-i pierde gratis", a declarat Marian Iancu la GSP TV.

În ultima vreme, Andrei Ionescu a jucat mai mult la Steaua II, din cauza faptului că nu mai intra în planurile tactice ale lui Stoichiţă.

Becali nu-i vrea din cauza salariului

Gigi Becali spune că salariul celor doi nu trebuie să depăşească 120.000 de euro şi nu crede că aceştia vor ajunge la Steaua.

"Nu sunt dispus să plătesc mai mult de 120.000 de euro salariu pentru ei. Eu am vrut să-l aduc acum câţiva ani pe Artiom, iar fratele lui care îi impresariază mi-a zis că vine doar dacă îl iau şi pe Arman. Am fost de acord, dar el cerea salariu de 600.000 de euro pentru fiecare. Nu au cum să ajungă la Steaua dacă vor atâţia bani", a spus Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite