Kapetanos vrea să plece din Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Golgheterul roş-albaştrilor din sezonul trecut a împuternicit mai mulţi impresari pentru a-i căuta o echipă în Arabia Saudită, Qatar sau în Emiratele Arabe Unite. Atacantul care a făcut parte din lotul Greciei la Cupa Mondială din Africa de Sud nu se număra oricum printre preferaţii managerului general Victor Piţurcă.

Pantelis Kapetanos a ajuns vineri în cantonamentul Stelei de la Walchsee, însă nu intenţionează să rămână prea mult timp sub comanda lui Victor Piţurcă.

Aflat în ultimul an de contract, grecul speră să profite de cota bună pe care o are în acest moment, datorită participării la Cupa Mondială, dar şi faptului că a înscris 19 goluri în toate competiţiile în sezonul precedent.

Astfel, fotbalistul de 27 de ani a luat legătura cu mai mulţi impresari din zona Golfului, cărora le-a cerut să-i găsească o echipă în ţările arabe.

Kapetanos a fost aproape de a ajunge în campionatul din Qatar şi în iarnă, însă Gigi Becali a preferat să-l ţină la echipă, în speranţa că-l va ajuta să câştige campionatul. În acest moment, situaţia este însă cu totul alta, având în vedere că Victor Piţurcă nu e foarte încântat de atacantul grec şi nu vede în el soluţia optimă pentru postul de vârf împins.

Începând din vara trecută, înţelegerea dintre Kapetanos şi clubul din Ghencea include o clauză potrivit căreia contractul se renegociază la fiecare şase luni.

Ca să rămână vrea 400.000 de euro pe an

Acest lucru a fost confirmat şi de către jucător. „Steaua trebuie să se decidă, la fiecare şase luni, dacă mă mai păstrează sau nu în lot", a explicat atacantul grec.

Oricum, Pantelis n-are de gând să semneze o prelungire a înţelegerii scadente în vara lui 2011 decât în cazul în care Gigi Becali îi va asigura un venit anual de 400.000 de euro, cu 160.000 mai mult decât leafa pe care o are în prezent. Cum Becali nu vrea să-i mărească salariul grecului, ruptura dintre părţi devine tot mai limpede.

"Piţurcă caută un vârf de clasă. Dacă mă antrenez două săptămâni şi intru la Steaua, dau mai multe goluri decât Kapetanos."
Gheorghe Craioveanu
fost internaţional

Piţurcă mai vrea un fundaş dreapta

Patronul Stelei, Gigi Becali, a confirmat faptul că Victor Piţurcă va mai transfera încă unul sau doi jucători la Steaua. „Îi mai zic lui Piţi: «Câţi jucători tot vrei să mai aduci?», iar el îmi răspunde «Barosane, scoate milioanele!».

Cu siguranţă vom mai aduce un fundaş dreapta, dar e o minciună că l-am vrea şi pe Cisovsky", a spus Becali. Se pare că fundaşul dreapta se va alege între Éder Bonfim (FC Timişoara) şi Cornel Râpă (Oţelul).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite