Kapetanos, pus pe liber din iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pantelis Kapetanos s-a dovedit a fi o mare dezamăgire pentru clujeni, deşi, în iarnă, când l-au adus în Gruia, şefii ardelenilor l-au prezentat ca fiind următorul golgheter al campionatului.

Paszklany şi Mureşan

s-au săturat să aştepte golurile de la Kapetanos şi-l vor obliga să-şi caute echipă la finalul turului. Finanţatorul CFR-ului, omul care i-a oferit grecului 150.000 de euro primă de instalare şi 230.000 de euro salariu pe an, a luat atitudine faţă de evoluţiile fotbalistului: „În iarnă vom face o analiză, vizând eficienţa şi ambiţia fiecărui jucător. Apoi, vom lua nişte decizii. Kapetanos a primit multe şanse, dar nu a ştiut să profite de ele".

Mai mult decât atât, Paszkany a adus la echipă înlocuitorul perfect: pe brazilianul Weldon, fotbalist pentru care s-a „războit" cu portughezii de la Benfica. „Noi jucăm cu un singur vârf, iar Weldon e într-o formă mai bună decât Kapetanos", a mai precizat patronul din Gruia. Kapetanos, accidentat câteva luni, a jucat în acest sezon 374 minute şi a marcat o dată, în timp ce Weldon are deja trei goluri în trei meciuri.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite