Kapetanos: "Am primit o ofertă din Qatar"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul grec al Stelei, Pantelis Kapetanos, a declarat, pentur un post elen de radio, că echipa din Ghencea a primit o ofertă de două milioane de euro de la o echipă din Qatar.

"Un transfer in Grecia nu se numara printre prioritatile mele, nu stiu nimic de interesul cuiva pentru mine. S-a spus chiar de PAOK, dar campionatul meu favorit e Bundesliga. Mi-ar placea sa ajung acolo, in Germania se joaca un fotbal potrivit pentru calitatile mele. Am inteles ca a fost un interes pentru mine si din Qatar, s-au oferit doua milioane de euro, dar patronul nu a acceptat pentru ca vrea sa ia campionatul"

Fotbalistul grec a ridicat în slăvi campionatul românesc şi a spus că echipa stelistă se bucură de o simpatie pe care nu a văzut-o nici la echipe precum Panathinaikos sau Olympiakos.

"Sunt jucători extrem de buni în Liga I, străinii care vin aici au o valoare ridicată. Diferenţa de mentalitate dintre Romania şi Grecia e uriaşă. Lumea ne aplaudă peste tot, suntem primiţi excelent în fiecare oraş. Nu am trăit aşa ceva în Grecia şi nu cred ca se va întâmpla vreodată să se ajungă la ce e aici. Chiar şi când eram pe locul 6, publicul ne aplauda. Imaginaţi-vă ce s-ar înâmpla dacă Panathinaikos sau Olympiakos ar fi atat de jos!", a spus Kapetanos la Radio Sentra.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite