Kapetanos, lăsat acasă de Piţurcă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul Stelei nu l-a luat în lot pe golgheterul roş-albaştrilor din ultimele două sezoane pentru meciul de astăzi, cu „U“ Cluj. Fotbalistul grec din atacul Stelei, Pantelis Kapetanos, nu a fost inclus în lotul pe care Victor Piţurcă l-a deplasat la Alba Iulia, în locul său fiind preferat tânărul Cosmin Matei.

Revenit în urmă cu două săptămâni la pregătirile echipei, după ce a făcut parte din lotul Greciei la Cupa Mondială, Kapetanos n-a jucat decât în ultimele două meciuri de pregătire, cu Ferencváros şi Wattens, însă de fiecare dată din postura de rezervă şi fără să înscrie vreun gol.

În condiţiile în care Piţurcă nu vede oricum în Kapetanos un vârf de mare valoare, Bogdan Stancu fiind deja bătut în cuie în echipa creionată de fostul selecţioner, este foarte posibil ca Steaua să se despartă în scurt timp de atacantul grec în vârstă de 27 de ani.

Oricum, Kapetanos n-a stat nici el cu mâinile în sân în ultimul timp. Aflat în ultimul an de contract, grecul speră să profite de cota bună pe care o are în acest moment, datorită participării la turneul final din Africa de Sud, dar şi faptului că a înscris 19 goluri în toate competiţiile în sezonul precedent. Astfel, fotbalistul a luat deja legătura cu mai mulţi impresari din zona Golfului, cărora le-a cerut să-i găsească o echipă în ţările arabe.

Începând din vara trecută, înţelegerea dintre Kapetanos şi clubul din Ghencea include o clauză potrivit căreia contractul se renegociază la fiecare şase luni. Acest lucru a fost confirmat şi de către jucător. „Steaua trebuie să se decidă, la fiecare şase luni, dacă mă mai păstrează sau nu în lot", a explicat atacantul grec, care câştigă în acest moment 240.000 de euro pe an.

Gigi Becali vine cu elicopterul

Pentru patronul Gigi Becali, partida de astăzi reprezintă prima ocazie de a vedea cum evoluează Steaua în noul mandat al lui Piţurcă. El a decis să ia loc în tribuna oficială a Stadionului Cetate, urmând să parcurgă drumul de la Bucureşti la Alba Iulia cu elicopterul. "Foarte multă lume îl apreciază pe Piţurcă şi acest lucru mă încântă. Nu am emoţii, am mare încredere în Steaua. L-am şi verificat pe Piţurcă, atât cât pot eu să o fac", a spus Becali.

Steliştii au primă 2.000 de euro

Victor Piţurcă ştie să-şi motiveze foarte bine jucătorii, cărora le-a promis că vor lua câte 2.000 de euro în cazul unui succes cu "U" Cluj, bani ce le vor intra în conturi chiar săptămâna viitoare. Asta pentru a evita situaţii precum cele din sezonul trecut, când jucătorilor li se promitea marea cu sarea, dar în final nu se alegeau cu nimic.

Ultimul exemplu în acest sens datează din ultima etapă, când Gigi Becali a promis o primă colectivă de 30.000 de euro pentru o victorie cu Internaţional Curtea de Argeş, iar la finalul partidei nu a mai răspuns nimănui la telefon!

S-au cazat într-un sat!

Steliştii stau într-un hotel cu arhitectură ciudată



Pentru a nu avea nicio surpriză neplăcută, Piţi l-a trimis încă de săptămâna trecută pe directorul tehnic Florin Marin la Alba Iulia, "Flocea" având atunci misiunea de a inspecta calitatea gazonului de pe Stadionul Cetate, precum şi de a calcula cât timp le-ar trebui roş-albaştrilor să parcurgă distanţa de la hotel la stadion.

Piţurcă a decis să cazeze echipa departe de ochii curioşilor, în Pianu de Jos, un sătuc pitoresc aflat la 15 km de oraşul Marii Unirii, hotelul ales fiind Golf, un aşezământ de patru stele înconjurat de zeci de stejari bătrâni.

Realizat într-un parteneriat cu clubul de golf „Paul Tomiţă", întregul hotel a fost conceput ca o imagine a unui teren de golf. Fiecare cameră are un număr de gaură, iar pe mochete este reprezentat un teren de minigolf. ; Dorin Timonea (Pianu de Jos)

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite