Kape pleacă în iarnă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflat în ultimul an de contract, golgheterul din ultimele două sezoane a intrat în dizgraţia patronului. Chiar dacă este plătit cu 240.000 de euro pe an, grecul n-a bifat în acest sezon decât cinci partide ca titular, în toate competiţiile.

Lovitura de departajare pe care a ratat-o în partida cu Sportul din Cupă a fost picătura care a umplut paharul în cazul lui Kapetanos. Acesta se va despărţi, mai mult ca sigur, de Steaua în iarnă! Pe lângă faptul că e complet ieşit din formă, atacantului i se reproşează şi cartonaşul roşu din partida cu Napoli, care i-a adus şi o suspendare de patru partide din grupele Ligii Europa. „Kapetanos nu mai e fotbalistul pe care-l ştiam. Nu mai joacă nimic, mai mult încurcă! Nu mai luptă, nu mai transpiră. Cine ştie, s-o gândi că acum Steaua e un club prea mic pentru el, după ce a ajuns la echipa naţională a Greciei. Să vină cu o ofertă şi-l dau imediat!", a declarat patronul Stelei, Gigi Becali. De altfel, atacantul aflat în ultimul an de contract începuse să-şi caute o nouă echipă încă din vară, îndeosebi în ţările arabe, însă totul a rămas la stadiul de tatonări.

Şi Bilaşco e în pericol

Steaua îl va vinde în iarnă pe Kapetanos pe o sumă modică, având în vedere că-l poate pierde gratis la finalul campionatului. Asta în condiţiile în care Gigi Becali a avut o ofertă concretă de două milioane de dolari pentru vârful de 27 de ani, venită din zona Golfului Persic, în urmă cu fix un an. Latifundiarul a vrut să renunţe la Pantelis încă de atunci, însă a cedat la insistenţele lui Mihai Stoichiţă, care a spus că-i garantează titlul dacă-i păstrează golgheterul. Nici concurentul direct al grecului pentru postul de vârf împins, Marius Bilaşco, nu stă chiar pe roze.

„Nici pe Bilaşco nu-l recunosc. Parcă nu e jucătorul pe care-l vedeam la Urziceni. Una-două, când are mingea, cade şi cerşeşte fault. Dacă nu se schimbă rapid ceva în jocul lui, atunci va pleca şi el", a mai spus Gigi Becali.

„Duckadam e un mincinos"

Lucian Bălan susţine că cei din Ghencea nu i-au plătit nici până acum salariile pentru lunile petrecute la Academia Steaua. „Am văzut că Duckadam a declarat că s-au făcut plăţile pe lunile iulie şi august către angajaţii clubului. Ar fi frumos să-mi dea şi mie banii! Duckadam a declarat numai minciuni despre mine. Spre deosebire de Bumbescu, care mi-a fost alături când eram internat în spital", a spus Bălan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite