Kape, sfidător: „Ce scuze? Ce amendă?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă şi-a lăsat echipa în zece oameni în meciul cu Napoli, comiţând un gest prostesc, Kapetanos a organizat, ieri, o conferinţă de presă pentru a anunţa că n-a greşit cu nimic. Reluările TV arată cum grecul îl loveşte în alergare pe Santacroce, însă stelistul neagă evidenţa şi susţine că nu trebuia eliminat.

Pantelis Kapetanos traversează nu doar o formă sportivă slabă, având doar două goluri în acest sezon, dar pare că a luat-o razna şi în ceea ce priveşte atitudinea sa. După ce, din cauza eliminării sale, Steaua a trebuit să joace în zece încă din minutul 30 al meciului cu Napoli, grecul a organizat, ieri, o conferinţă în care a avut un discurs bizar.

„Eu sunt sigur că fanii Stelei mă vor înţelege, pentru că dau totul pentru echipă şi pentru ei. S-a scris în presă că îmi voi cere scuze pentru cartonaşul roşu pe care l-am primit joi seară. Ei bine, singurele scuze pe care pot să mi le cer sunt pentru că nu am câştigat cu Urziceni, Astra şi Oţelul, nu şi pentru ceea ce s-a întâmplat contra Napoli. Nu am vrut să-l lovesc pe Santacroce, doar l-am atins. Am vrut să-l feresc, pentru că l-am văzut în ultimul moment", a subliniat Kapetanos. Acesta susţine că niciun coleg nu i-a reproşat nimic. „Nimeni nu s-a uitat urât la mine după această eliminare. Colegii mei ştiau sigur că nu se poate ca eu să-l lovesc pe jucătorul advers. Nu aveam de ce să-l lovesc, jocul mergea bine, am dat un gol şi nu mă gândeam decât cum pot să-mi ajut echipa. Napoli nu avea nicio şansă să ne egaleze dacă jucam 11 la 11, pentru că până la eliminarea mea ei nu avuseseră nicio ocazie", a spus atacantul.

Kapetanos a mai spus că nu trebuie să fie pedepsit în niciun fel de conducere. „Nu sunt de acord cu nicio amendă pentru acest cartonaş roşu. Decât
să-mi dea o amendă de 500 sau 1.000 de euro, mai bine donez banii cuiva care are nevoie de ei! Antrenorul cred că a jucat atâta fotbal la viaţa lui încât ştie ce s-a întâmplat, deci nu cred că voi primi o amendă", a subliniat fotbalistul.

Ce spune Steaua: Amendă şi pierderea locului de titular

În ciuda declaraţiilor optimiste ale grecului, acesta nu va scăpa nepedepsit. „Cred că va fi o sancţiune severă, dar nu o dau eu, o dă Lăcătuş. Cred că trebuie să dăm un exemplu pentru viitor, ca să existe acea sancţiune în subconştientul jucătorilor. Nu cred că va fi o pierdere pentru noi lipsa lui Kapetanos", a comentat Gigi Becali. Pe lângă amendă, aproape sigur Kape îşi va pierde şi locul de titular în echipă.

Reintră „lotul Urziceni"

Marius Lăcătuş va efectua mai multe modificări în primul „11" pe care-l va alinia în această seară, în meciul cu Sportul Studenţesc. „Fiara" intenţionează să-l reintroducă în apărare pe stoperul George Galamaz, în locul tânărului Florin Gardoş, în timp ce Pablo Brandan va reveni şi el în prima echipă, cel mai probabil, ca fundaş stânga, în locul lui Iasmin Latovlevici. De asemenea, Lăcătuş îl va lăsa pe banca de rezerve pe golgheterul ultimelor două sezoane, Pantelis Kapetanos. Un alt jucător venit în această toamnă de la Unirea Urziceni, Marius Bilaşco, va fi titularizat în dauna grecului. Totodată, este foarte posibil ca pe banca de rezerve să-şi găsească loc şi celălalt fotbalist fără drept de joc în Liga Europa, Laurenţiu Marinescu.

Echipa probabilă: Tătăruşanu - Bonfim, Galamaz, Geraldo, Brandan - Ricardo, I. Apostol - Nicoliţă, B. Stancu, Cr. Tănase - Bilaşco.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite