Juveţii, nevoiţi să mănânce de la supermarket!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Craiova se confruntă cu o sărăcie lucie. Patronul Adrian Mititelu n-a găsit resurse financiare să asigure echipei condiţii de Liga I pentru primul cantonament din această iarnă. În timp ce alte formaţii din România se pregătesc în Antalya, oltenii au ales ca destinaţie staţiunea balneară Băile Govora dintr-un motiv uşor de înţeles: e mai ieftin.

Chiar şi aşa, Mititelu tot nu a avut bani pentru servicii all-inclusive la Hotelul Belvedere, unul de trei stele. A plătit doar pentru 9 zile de cazare, nu şi pentru cele trei mese zilnice. Nu a dat nici măcar pentru micul dejun. Patronul le-a explicat totuşi jucătorilor că nu vor face foamea în cantonament. Vor mânca produse cumpărate din supermarket, care vor fi preparate de bucătăreasa clubului, detaşată şi ea la Băile Govora.

Craiova are datorii de aproximativ 7 milioane de euro, iar fotbaliştii ei sunt neplătiţi de patru luni. Strâns cu uşa din toate părţile, Adrian Mititelu aşteaptă cu sufletul la gură cei aproximativ 600.000 de euro de la LPF, reprezentând a două tranşă din drepturile TV. Banii trebuie să vină zilele acestea.

„Proiectul ştiinţa" a intrat în impas

Pe lângă acestea, Piţurcă solicită până în martie 1,8 milioane de euro, sumă cu care l-a împrumutat pe Mititelu în vara anului trecut, dar vrea şi despăgubiri de 5 milioane de euro pentru faptul că a fost înlăturat de la echipă. Victor Piţurcă a discutat ieri cu Viorel Duru, de la FRF, despre posibilitatea preluării divizionarei secunde CFR Craiova, care să-şi schimbe numele în Ştiinţa Craiova. „Proiectul e nerealizabil, pentru că nu am avea voie să promovăm, plus că nu putem schimba numele", a spus Piţurcă. Totuşi, el nu şi-ar fi abandonat planurile. Piţi ar studia acum posibilitatea preluării lui CFR Craiova, fără schimbarea numelui. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite